Inginerul de 79 de ani a fost găsit mort într-o baie de sânge, credeau că a fost sinucidere, dar când polițiștii s-au uitat prin casă aproape au murit! Ce făcuse bătrânul în ultimii ani de viață e halucinant! Cazul care a șocat lumea

Louis Dethy era un bărbat în vârstă care își ura familia: soția a divorțat de el și l-a părăsit după ce a înșelat-o, iar când a plecat, i-a luat și copiii. Toți cei 14 copii ai săi l-au abandonat. Deși era un om religios la un moment dat în viața sa, spre finalul vieții devenise periculos. Ca inginer la pensie, și-a dedicat ultimii ani construind capcane înăuntrul casei, pentru a se răzbuna pe familie.

Bărbatul de 79 de ani a pus capcane peste tot în casă, casa fusese conectată la pistoale automate care se declanșau la contactul cu obiecte banale din gospodărie: farfurii, lăzi pentru bere, oale. Se pare că Dethy voia să își omoare familia îndată ce aceștia i-ar fi luat casa despre care credea că i se cuvine lui.

b1

Existau capcane peste tot și a scris indicii pentru a nu uita ce a instalat. Era un plan diabolic, însă într-o zi memoria l-a trădat. Inginerul belgian a declanșat una dintre capcane în timp ce încerca să pregătească cina. Pistolul automat a tras un glonț care l-a lovit în gât, iar bătrânul a murit din cauza pierderii de sânge.

b2

Când a ajuns poliția la fața locului, au crezut inițial că omul se sinucisese, dar după ce unul dintre detectivi a fost aproape ucis de una dintre capcane, au înțeles că planul pensionarului era unul și mai diabolic. Autoritățile au fost obligate să aducă ingineri militari pentru a decoda indiciile pe care bătrânul le scrisese pentru a le ține minte.

b3

Dintre toate cele 20 de capcane, numai una nu a fost găsită. Polițiștii au ajuns la concluzia că aceea nu a fost niciodată instalată.

CITEȘTE ȘI:

Românul care a uluit Parisul cu averea lui a devenit tată! Avem primele imagini cu bebelușul lui Patrick Specialu’. Luxul în care trăiește e de pe altă lume, îi șochează și pe francezi! Galerie foto

Patrick Specialu’ are acum mai multe motive de fericire: frumoasa lui soție, Mony, l-a făcut tată, cei doi au un băiețel perfect sănătos. Petrică Dorle, cunoscut ca Patrick Specialu’ – românul care a uimit Parisul cu averea sa, este în al nouălea cer. Soţia lui, Mony, a adus pe lume o minune de băieţel.

Ca orice bărbat care devine tată pentru prima oară, Patrick a vrut să afle toată lumea că are un băiat, așa că a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde a și pus primele imagini cu nou-născutul și proaspăta mămică, aflată încă pe patul de spital. Alături de imagini, Petrică a mai scris: „Azi 27 /01 /2018 mi s-a implinit cel mai mare vis!Va fac cunostiinta cu Patrick -Junior! Familia Dorle ,va multumeste pentru toate mesajele trimise!”.

Originar din satul Certeze, judetul Satu – Mare, Patrick conduce bolizi de sute de mii de euro, pe care îi scoate din garaj în functie de anotimp, îmbracă cele mai scumpe haine și poartă bijuterii exclusiviste, pe care omul de rând nici în zece vieți nu și le-ar permite.

Iată imaginile cu bebelușul, dar și cu casa acestui român care a reușit să facă avere în Franța în domeniul construcțiilor, fiind arhitect de profesie, și care are o vilă în cel mai exclusivist cartier din Paris:

sp

p1

loading...
loading...