Informații de ultim moment! Draga Olteanu Matei, transportată în stare gravă la spital. Ce s-a întâmplat

Încă un artist are mari probleme de sănătate, de această dată este vorba despre actrița Draga Olteanu Matei. Iubita artistă a fost internată la spitalul din Piatra-Neamț, acolo unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, starea ei nefiind deloc bună.

Deși diagnosticul nu este încă stabilit, se pare că medicii cred că ar putea fi vorba despre o pancreatită, deși surse medicale au declarat pentru tvmneamt că lucrurile nu au fost chiar așa de grave. Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel puțin două zile, starea să fiind în curs de ameliorare, potrivit dcnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, ne-a confirmat faptul că actriţa este internată şi astăzi, joi, fără a ne oferi amănunte despre diagnostic.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș. Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

Știre în curs de actualizare.

Surse: dcnews.ro, spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Nașa Anamaria Prodan reacționează după scandalul dintre Andreea Tonciu și soțul ei. Gestul făcut a dat-o de gol

Cum a reacționat nașa Anamaria Prodan după ce Andreea Tonciu și soțul ei au făcut mare scandal! Prodanca i-a luat lui apărarea! Gestul care a dat-o de gol!

După scandalul dintre Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, unul pe larg mediatizat în presa mondenă, lucrurile par a merge din rău în mai rău pentru frumoasa vedetă. Cunoscuții celor doi soți celebri nu s-au sfiit să își dea cu părea despre situația lor conjugală, ba chiar și Anamaria Prodan a intervenit pentru a-i lua partea lui Niculescu, printr-un gest făcut pe Facebook.

De 1 mai Daniel Niculescu a petrecut alături de câțiva prieteni și a postat pe contul său de Facebook o poză în care apare alături de Bebe Bărbulescu și Anamaria Prodan Reghecampf. În descrierea pozei el a scris „#family #Nașă!”. Fanii au remarcat imediat absența Andreei Tonciu din poză și l-au întrebat pe Daniel unde se află soția lui. „Dar Andreea unde este? Sper că nu sunt adevărate zvonurile care circulă!?”„Andreea a rămas la mare?!?!”sunt două dintre mesaje, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan a distribuit pe pagina personală poza care fusese anterior postată de către finul ei, Daniel Niculescu. Gestul nu a trecut neremarcat printre fani, care l-au luat drept unul prin care Prodan îi ia partea lui Daniel în scandalul dintre el și soția lui, Andreea Tonciu.

 

loading...
loading...