Înfiorător! Ce a făcut criminala de la metrou când prima ei victimă a fost chemată să o identifice: s-a întors cu spatele și ,,Repeta obsesiv întrebarea…” S-a întâmplat între cele două!

La 5 zile de la crima tragică de la metrou care a șocat o țară întreagă, ies la iveală noi informații. În prezent agresoarea este încă internată în Spitalul Penitenciar Jilava, însă comportamentul ei este complet schimbat, nu mai este cea pe care au arestat-o polițiștii în seara de marți.

Surse apropiate anchetei declară că în noaptea în care Magdalena Șerban a împins-o pe șina de tren pe Alina Ciucu, criminala avea lecția învățată și știa exact ce trebuie să facă, mai ales când autoritățile au dus-o să fie identificată de către prima victimă, cea care a scăpat cu viață.

Persoane implicate în acest caz au declarat potrivit wowbiz.ro: ,,Poate fi de necrezut, dar la sectia de politie la care a fost dusa, ea se comporta de parca nu ar fi facut nimic! De altfel, si repeta obsesiv intrebarea “De ce este tinuta cu forta la audieri?”! Mai mult, atunci cand prima fata pe care ea a vrut sa o arunce in fata metroului, la statia Costin Georgian, a venit sa o identifice, simtea clar ca trebuie sa ii induca in eroare pe toti. Asa ca, in momentul in care a fost pusa intr-un loc securizat cu un geam, criminala nu a stat drept, cum se intampla in astfel de cazuri, ci incerca sa aseze intr-o parte, isi intorcea capul, apoi spatele si, cateva minute, nu a vrut sa isi arate fata”.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni!

Andreea Marin a demonstrat dintotdeauna că este o femeie independentă care se poate descurca foarte bine și fără a avea sprijinul unui bărbat în viața ei, motiv pentru care vedeta este un model excelent pentru Violeta, fetița ei. Din informațiile pe care le veți putea citi mai jos, veți observa că Andreea Marin este pe cât de frumoasă, pe atât de darnică cu cei care merită. 

Deși vedeta se ocupă atât de viața profesională, cât și de cea personală, deseori evenimentele și proiectele pe care le are o țin departe de casă, tocmai de aceea ea cere ajutorul unui persoane care are grijă de locuința ei.

De curând a fost făcută publică în presă informația conform căreia Andreea Marin ar apela la o tânără care are în jur de 35 de ani, care este „bună la toate” și în care are mare încredere. Tânăra îi gătește și o ajută și cu treburile casnice din casă sau din grădină. în schimbul unei sume de bani. Andreea Marin o recompensează pe această tânără care îi gătește și îi face curat cu suma de 50 de lei, presupunem că pe zi.

Ba mai mult, vedeta s-a arătat foarte darnică cu fata fiindcă i-a pus la dispoziție vechiul ei apartament dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, zona Aviației, acolo unde a locuit ea în urmă cu ceva vreme, fără a-i cere chirie, potrivit antena 3.

Sursa: antena3.ro

 

loading...
loading...