Îndrăgostiții făceau o plimbare pe malul mării, dar au rămas marcați pe viață, uite ce fenomen înspăimântător s-a petrecut la doar câțiva pași de fată în timp ce iubitul o filma îngrozit și urlând

Un bărbat din Africa de Sud își filma iubita din Australia care se îndrepta cu pași repezi spre mare.

Bărbatul a strigat la ea îngrijorat, i-a spus că stâncile pot fi alunecoase, dar nici el nu a putut bănui de unde venea pericolul. Plimbarea lor s-a transformat în cele din urmă într-o peripeție care aproape a ucis-o pe fată.

Iubitul fetei filma întreaga scenă și o avertiza să fie foarte atentă. În doar câteva secunde un fulger venit din cerul cenușiu a lovit la doar câțiva pași de ea în terenul stâncos.

Bărbatul aproape că a scăpat camera pe jos în acel moment, sunetul era asurzitor, îngrozit, iubitul ei a strigat: ,,Oh, Doamne, iubito, ai scăpat la milimetru de fulger!” Apoi strigă pentru a o întreba pe fată dacă se simte bine.

Oamenii care s-au uitat la clip au fost atât înfricoșați cât și amuzați de reacția iubitului fetei. Imaginile sunt unice, uite prin ce moment crunt au trecut, a scăpat ca prin urechile acului:

loading...
loading...