Incredibil: O o celebră actriță a îngenuncheat în fața Nadiei Comăneci! Uite ce i-a zis apoi

Nadia Comăneci a fost una dintre vedetele serii în cadrul galei decernării Globurilor de Aur unde sunt premiate cele mai bune filme, și care are loc înaintea Oscarurilor!

Fosta gimnastă română este respectată în întreaga lume pentru momentul ei perfect de la Montreal, după ce a primit primul 10 din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice.

Actrița americană Sarah Jessica Parker, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul ,,Sex and The City”, a surprins pe toată lumea în momentul în care a făcut o plecăciune adâncă în fața Nadiei Comăneci, chiar pe celebrul covor roșu!

Iată care a fost mesajul actriței pentru gimnasta româncă, ajunsă la 55 de ani: ,,O, Doamne! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă a deceniului acela decât faptul că te-am văzut pe tine. Acea față perfectă și frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulțumesc! E o plăcere să te cunosc”.

Cu această ocazie, Ilie Năstase, și-a amintit și el despre un moment similar: ,,Am făcut şi eu acelaşi lucru în faţa lui Borg şi Djokovic si s-a zis că a fost o jignire pentru mine să stau. Normal că mă pun în faţa unuia care are valoare”.

Iată momentul incredibil:

loading...
loading...