Incredibil cum a fost găsită fetița în vârstă de doi ani care a dispărut ieri seară într-o pădure din Prahova! Autoritățile au căutat-o ore în șir, în cele din urmă s-a întâmplat ceva care i-a lăsat fără cuvinte

Totul s-a petrecut într-o pădure, la marginea localității Zănoaga, din județul Prahova. aici a avut loc o operațiune amplă de căutare, la care au participat chiar și localnicii, pentru găsirea unei fetițe de numai doi ani, dispărută într-o pădure.

Din declarațiile părinților reiese că fetița fusese lăsată nesupravegheată joi după-amiază timp de numai câteva minute, dar se pare că acest timp scurt i-a fost mai mult decât suficient să dispară. Mama și concubinul acesteia se certau din ce în ce mai des, așa încât femeia și-a luat fata și a plecat de acasă, pentru ca joi să se întoarcă deoarece avea nevoie de câteva acte.

Și-a lăsat pentru câteva clipe fetița în curte, pe o pătură, dar când s-a întors, cea mică nu mai era acolo. Prima dată a căutat-o singură în pădure, apoi a sunat la serviciul de urgență 112.

Pompierii, jandarmii, dar și sătenii, s-au mobilizat pentru a o găsit, fiindcă o noapte în frigul din pădure i-ar fi putut fi fatală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, copila a fost găsită în pădure, la aproximativ un kilometru de locul în care a dispărut, iar în momentul în care a fost găsită era conştientă şi, în mod incredibil, nu avea răni vizibile, informează News.ro, citat de stirileprotv.ro.

Sursa: cancan.ro, stirileprotv.ro 

loading...
loading...