Incarcatoarele Wireless care iti fac viata mai usoara – descopera ofertele de la GSMnet

Ca o alternativa pentru incarcarea telefonului conectat la priza, cu ajutorul unui cablu, producatorii au oferit solutia mult mai practica a incarcatoarelor wireless. Sunt noua generatie cu care utilizatorii incep sa se familiarizeze tot mai mult. Atrag atentia prin faptul ca sunt compacte, de mici dimensiuni si chiar mai elegante, fapt ce scuteste utilizatorii de chinul unui cablu care se uzeaza si incomodeaza.

Folosit intr-un mod comod, prin simpla plasare a telefonului pe suprafata sa, un incarcator wireless pare sa fie o achizitie de dorit in randul utilizatorilor de smartphone-uri. Despre cum se alege un astfel de dispozitiv este o alta poveste.

Ghidul cumparatorului

Exista pe piata de profil numeroase optiuni de incarcatoare wireless. Pentru a alege corespunzator va fi necesara trierea in functie de compatibilitatea cu tipul de telefon detinut.

Pentru cei care se vor orienta dupa magazine de profil specializate precum este GSMnet, se poate verifica imediat compatibilitatea, prin alegerea tipului de incarcator wireless dorit si selectarea telefonului detinut.

Capacitate si putere

Puterea de incarcare este exprimata in wati. Poti considera un incarcator wireless cu o putere de incarcare mare ideal, intrucat se va potrivi si viitoarelor generatii de telefoane si in plus iti va oferi randamentul dorit la incarcare. Traim in lumea vitezei si desigur ca si din acest punct de vedere iti vei dori rapiditate.

Pe parte tehnica, incarcatoarele wireless fast charging au urmatoare caracteristici: au nevoie pe parte de alimentare de adaptoare de priza/auto cu voltaj 5V (2A), 9V(1.67) pentru a putea incarca dispozive mobile (telefoane, tablete) compatibile wireless QI Fast Charge la 5V, 1A (putere max. 5W) si 9V, 1.1A (putere, max. 10W). Daca detii un dispozitiv mobil compatibil wireless QI fara Fast Charge, acesta se incarca la 5V, 1A (putere max. 5W).

La GSMnet vei gasi incarcatoare wireless fast charging. Aparte de acestea, un incarcator optim ar trebui sa aiba o alimentare adecvata cu puterea sa.

Led-uri

Desi in prima faza acestea nu au de ce sa fie un reper de selectie, de fapt acestea pot deranja, doar in conditiile in care se va dori ca incarcatorul wireless sa fie utilizat in camera de dormit. De preferat in acest caz este alegerea acelui produs ale carui leduri se sting automat dupa ce incepe incarcarea.

Sistem de protectie

Este firesc ca in timpul incarcarii temperatura telefonului sa creasca. Unele modele de incarcatoare wireless permit un sistem de protectie in acest caz. Spre exemplu se pot opri automat daca temperatura creste peste 60 de grade. Se intrerupe procesul de incarcare timp de un minut, pentru a raci circuitele. Mai populare sunt modelele de incarcatoare wireless ce includ un ventilator incorporat.

Alte detalii de interes ar putea fi legate de sistemul de atasare al telefonului la suprafata incarcatorului wireless. Cele cauciucate prezinta mai putine sanse ca telefonul sa se desprinda si sa cada, avand o aderenta mai mare decat cele din plastic lucios. Ce-i drept, acestea din urma sunt ceva mai pretentioase ca aparitie, avand un stil mai elegant.

Nici tipul in sine de design al incarcatorului wireless nu trebuie omis atunci cand faci o astfel de alegere. Unele modele permit folosirea dispozitivului mobil in timpul incarcarii. Un incarcator practic iti va permite sa actionezi functia de speaker spre exemplu, pentru a prelua apeluri, fara sa fie nevoie sa intrerupi incarcarea. Cele tip stand, cu suport, sunt utile in acest caz.

Pentru preturi rezonabile descopera varietatea de modele din cadrul magazinului GSMnet.

loading...
loading...