Încă o tragedie cutremură România, s-a întâmplat din nou, și avea doar 19 ani! Cum i-au găsit trupul e înfiorător

O tânără româncă de numai 19 ani a decis să recurgă la un gest extrem și și-a pus capăt zilelor după ce și-a pierdut locul de muncă în Italia. Este vorba despre Ana Maria Ciponea, din păcate tânăra a fost descoperită fără suflare, spânzurată în baie.

Întâmplarea a făcut ca cel care să o găsească să fie chiar tatăl ei. Ieri dimineață, 14 decembrie, tatăl fetei a forțat ușa băii, panicat că fata nu mai ieșea și nici nu mai răspundea. Ana Maria Cioponea era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Se pare că Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții ei, iar fata a venit în Italia și a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora. Însă, din nefericire, angajatorul nu a vrut să îi reînoiască Anei constractul de muncă, și se pare că faptul că a rămas fără un loc de muncă a afectat-o profund. Potrivit jurnaliștilor de la Il Centro, fata a căzut într-o stare depresivă profundă care a condus-o la gestul extrem de a-și lua viața.

Deși au fost chemați la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic, iar trupul neînsuflețit al Anei a fost transportat la morga din localitatea Sora, urmând ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat.

img

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI:

Detalii de ultimă oră! Petronela, fetița de 8 ani ai cărei părinți se opuneau tratamentului pentru cancer, dusă la spital! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

petronela

Petronela a devenit cunoscută după aparițiile sale în cadrul unei emisiuni televizate dintr-un motiv înfiorător: părinții ei se opuneau tratamentului pentru cancer, însă de acum ea va avea o șansă întrucât instanța a decis să îi oblige pe părinți să accepte tratamentul care ar putea să o salveze.

Potrivit MEDIAFAX, Petronela și mama ei au fost duse luni seară la spital, un echipaj cu asistent al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi a plecat luni seară din comuna Răducăneni spre Târgu Mureş, pentru a o duce pe Petronela, dar şi pe mama ei, la Spitalul de Copii din Timişoara.

,,Fetița mea avea 1 an și 9 luni când i s-a descoperit cancerul. A fost operată în 2011. M-au mințit că i-au scos rinichiul. Nu voiau să-mi spună că îi e rău fetiței mele. I se depistaseră că avea trei crescături pe rinichi. (…) Nu mai pot să mai înghit atâtea! (…) Eu nu vreau ca fetița să mai fie operată”, a declarat mama Petronelei în urmă cu câteva săptămâni în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit spynews.ro.

„Pacienta nu a fost adusă de către mama sa la data de 04.09.2017 pentru internare şi terapie, după cum declarase mama sa că este de acord. Ulterior, la data de 11.09.2017, familia s-a prezentat la spital refuzând însă internarea. La ultima evaluare clinico-biologică (n.r. iulie 2017) şi imagistica coroborată cu evaluarea PET-CT s-au decelat recidiva locală în loja renală dreaptă şi metastaze pulmonare, ceea ce încadrează cazul în stadiul IV (maxim) de gravitate, cu prognostic extreme de rezervat, chiar dacă pacienta ar relua chimioterapia de linie III (de rezervă)”, au punctat doctorii într-o înştiinţare transmisă Protecţiei Copilului Iaşi, potrivit adevarul.ro.

„Fetiţa este în evidenţa clinicii de oncologie a spitalului nostru din anul 2011 şi are numeroase internări la noi pentru tratament pentru afecţiunea pe care o are. Ultima prezentare este însă în luna iulie 2017. Nu ştim motivele de ce s-a oprit şi nu a mai venit. Tratamentul se face doar în spital şi trebuie înţeles acest lucru”, a menţionat dr. Solange-Tamara Roşu, medic-şef UPU, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta Maria”, conform aceleiași surse.

„Au vrut să mă mintă să o oblige să o opereze. Să semnez eu viaţa copilului pe un caiet studenţesc? Vă daţi dumneavoastră viaţa pe mâna mea să vă tai şi – ferească Dumnezeu! să iasă copilul în sicriu? Eu ştiu ce fac doctorii în sala de operaţie? Se poate să-i ia organele”, a declarat Petru Nedelcu, tatăl fetiței.

„Doamna doctor Ciobanu mi-a spus să operez fetiţa la plămâni pentru că are metastaze la plămâni. Nu sunt de acord. Dacă doamna doctor dă iscălitură că, de ferească Dumnezeu! ceva cu fetiţa, răspunde dumneaiei, eu merg pe linia asta. Vrem şi noi o semnătură că răspunde. Dacă o băgăm la sala de operaţie şi ne spune că s-a dus. Ce fac eu? Rinichiul mai creşte după operaţie, dar plămânul nu mai dă”, a spus Maria Nedelcu, mama fetiței, înainte ca instanța să o oblige să își ducă fetița la spital.

Surse: Mediafax, spynews.ro, adevărul.ro

loading...
loading...