În supermarket, fiul l-a întrebat pe tată în gura mare ce este pachetul mare de prezervative, răspunsul tatălui a ajuns în ziare: ,,Sunt pentru bărbați căsătoriți, unul pentru…” Ce i-a răspuns

Discuția ,,serioasă” cu copiii despre relațiile intime, îi pot face pe unii părinți să se simtă extrem de inconfortabil. Totuși, nu mereu se întâmplă așa, iar acest tată o dovedește cu vârf și îndesat! Întâmplarea de mai jos e un banc care sper că ne va ajuta pe toți să râdem în această dimineață!

Un bărbat intră în supermarket cu fiul lui de 8 ani și se nimeresc la un moment dat lângă locul unde erau așezate prezervativele. Băiatul întreabă: ,,Tati, ce sunt astea?”

Tatăl răspunde: ,,Acestea se numesc prezervative, le folosesc bărbații pentru a se proteja atunci când au relații intime”.

,,Aa, am înțeles”, răspunde băiatul. ,,Am auzit despre asta la ora de sănătate de la școală”.

Se uită în continuare la pachete și alege unul care conținea doar trei, și întreabă: ,,De ce sunt doar trei în pachetul ăsta?”

Tatăl răspunde: ,,Alea sunt pentru băieții de liceu, unul pentru vineri, unul pentru sâmbătă, unul pentru duminică.”

Apoi băiatul observă un pachet cu 6 prezervative și întreabă: ,,Astea pentru cine sunt?”

,,Sunt pentru băieții din facultate”, răspunde tatăl. ,,Două pentru vineri, două pentru sâmbătă, două pentru duminică”.

,,Wow!” exclamă băiatul.

,,Atunci pe ASTEA cine le folosește?”, întreabă copilul, ridicând un pachet de 12 bucăți.

Cu un oftat, tatăl răspunde: ,,Alea sunt pentru bărbații căsătoriți. Unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie…”

loading...
loading...