În avion a văzut că bărbatul de lângă ea trimitea agitat mesaje, a aruncat o privire, s-a îngrozit, dar a tăcut. Tot zborul a făcut poze cu mesajele trimise, fără ca el să știe. Ce s-a întâmplat când au aterizat a uimit o lume întreagă. Acum e celebră, uite ce făcea bărbatul de fapt

O profesoară de școală generală era în avion atunci când a observat că bărbatul de lângă ea scria mesaje foarte agitat.

Femeia a aruncat o privire la conținutul textului și a știut că trebuie să facă ceva pentru a salva viețile a două fetițe. Femeia era într-un avion care călătorea din Seattle în San Jose, atunci când l-a văzut pe acel bărbat care trimitea mesaje în mod suspect. Abia când a privit a doua oară și-a dat seama care era de fapt conținutul mesajului.

Grație textului cu font mare, pentru ea era clar că acest bărbat vorbea cu cineva despre abuzarea unor copii foarte mici. Așa că profesoara, știind că trebuie să facă ceva, a început să facă poze ecranului, cât de bine putea, dar fără să fie prinsă. Îndată ce avionul a aterizat, a mers la primul polițist din aeroport și i-a arătat dovezile strânse de ea cu greu.

Poliția din San Jose, dar și FBI-ul, l-au reținut atunci pe Michael Kellar, pasagerul de 56 de ani. După ce s-au uitat în telefonul lui, a ieșit la iveală că partenerul lui era o femeie, Gail Burnworth. Se pare că femeia era cea care abuza copiii, la cererea și indicațiile bărbatului, în acest caz era vorba despre două fetițe, în vârstă de 5, respectiv 7 ani.

Gail, partenera bărbatului suspect, lucra ca bonă, în acest fel reușea să aibă acces la mulți copii. Atât ea cât și Kellar au fost închiși.

avion

În ceea ce o privește pe curajoasa profesoară de școală generală, ea este acum considerată un erou. Din cauza atenției sale și a faptului că a avut curajul să nu se uite în altă direcție, două fetițe au fost salvate de la multe experiențe traumatizante. Ea a intervenit atunci când alții ar fi spus că nu e treaba lor, pentru asta o felicităm și noi!

loading...
loading...