În 1988 a găsit în CAMERA SECRETĂ din PIRAMIDĂ o mumie de EXTRATERESTRU. Ce s-a întâmplat cu el la SCURT TIMP de la DESCOPERIRE e INCREDIBIL!

La începutul anilor 2000 a apărut un articol în revista egipteană Rose El-Yussuf, care descria cu lux de amănunte descoperirea realizată de egiptologul de origine franceză Louis Caparat. Este vorba despre o cameră secretă din Piramida lui Keops care adăpostea un recipient de cristal. În acesta se afla mumia unui extraterestru, care părea a se afla în stare latentă, adică între viață și moarte, conform Efemeride.

Același Caparat ar fi descoperit și un vechi papirus unde era redat un fenomen excepțional: Faraonul Khufu (2589-2566 î.Hr.), cunoscut sub numele de Keops, avusese o întâlnire secretă cu reprezentanții unei specii extraterestre, care i-au solicitat construirea unei piramide imense, care urma să servească drept mormânt pentru unul dintre liderii lor.

După ce vestea descoperirii s-a răspândit, mulți oameni de știință au încercat să ajungă la locul cu pricina pentru a face mai multe investigații, dar, surprinzător sau nu, autoritățile egiptene le-au interzis accesul în țară, chiar mai mult au confiscat corpul extraterestrului și de atunci nu s-a mai auzit niciodată despre el.

Conform aceleiași surse, Caparat a reușit să dezlege misterul abia după câteva săptămâni de muncă intensă. Iată ce se întâmplase, în versiunea care a devenit un fel de legendă întrucât nu există nicio dovadă care să susțină teoria: egiptenii se angajau să construiască piramidele, cu tehnologia pusă la dispoziție de extratereștri, în timp ce primeau la schimb diverse secrete ale științei, dar și călătorii interstelare.

Mai mult de atât, extraterestrul care a fost înmormântat în Piramida lui Keops s-a atașat foarte mult de viața de pe Terra, încât nu a mai vrut să părăsească planeta. El a trăit în Egiptul antic până în clipa în care și-a dat ultima suflare, cel puțin așa spune legenda.

Iată un clip despre toată această poveste, despre care vă invităm să decideți singuri care e adevărul:

Sursa: Efemeride

loading...
loading...