Imaginile care au șocat lumea! Era superbă, dar a vrut să își lase barbă și mustață, acum arată așa. S-a distrus, a ajuns de râsul tuturor. Uite cum arată. Galeria ororii

Nova Galaxia are 26 de ani și suferă de sindromul ovarelor polichistice, datorită bolii sale părul de pe față îi crește în exces, tocmai de aceea, într-o bună zi, tânăra din SUA a decis să își lase barbă și mustață, asta fiindcă voia să transmită un mesaj femeilor care se confruntă cu aceeași problemă.

Încă de la 11 ani a observat că îi crește mult păr pe față. În liceu, problema ei s-a agravat și, de rușinea colegilor, a început să se radă în fiecare dimineață după duș. Obosită să-și înlăture zilnic părul nedorit de pe față și de pe corp, Nova Galaxia a decis să își lase barbă și mustață pentru a trimite un mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu aceeași problemă. „Femeile nu ar trebui să fie forțate să se descurce dacă nu pot, deși noi avem mult mai mult păr decât cei care sunt acceptați din punct de vedere social”, spune tânăra bloggeriță.

Nova a luat această decizie stranie după ce s-a îndrăgostit. Femeia a găsit o iubită care a acceptat-o așa cum este, iar de atunci au trecut șase ani, relația dintre cele două depășind granițele convenționalului. Alături de iubita sa, modelul Ash Byrd, Nova a devenit o femeie mai încrezătoare. De aceea, a început să realizeze tutoriale de make-up pe pagina sa.

A început să publice și videoclipuri pe YouTube pentru ca povestea ei să se răspândească și a creat o pagină Facebook pentru a-și ține fanii la curent: „După 15 ani în care am trăit cu rușine și teamă de judecată, în cele din urmă am decis să încep să-mi las barbă”, a mărturisit tânăra pe Facebook, în noiembrie 2017. Scopul principal a fost să sporească gradul de conștientizare a sindromului ovarului polichistic. „Este posibil să întâlniți o femeie care suferă de această boală în secret”, spune Nova.

Sindromul ovarelor polichistice (SOP) afectează una din 10 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, fiind una dintre cele m ai frecvente tulburări endocrine. Dacă nu este descoprită și tratată la timp, poate duce la complicații grave, precum infertilitate sau cancer. Iată imaginile cu Nova:

b2

b3

b4

b5

b6

b7

b8

b9

CITEȘTE ȘI:

Doliu în lumea mondenă! A ținut să se afle de la ea, a făcut anunțul trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom iubi Veșnic!” Din păcate, s-a întâmplat

Mariana Roșca trece în aceste momente prin clipe foarte dureroase, tatăl ei s-a stins din viață. Frumoasa blondină a anunțat de curând că părintele ei nu mai este pe această lume. Mariana Roșca a postat pe Facebook o fotografie emoționantă, la care a adăugat și mai multe mesaje de doliu.

„Pe curând TATĂ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! Te vom iubi Veșnic! ⛪⛪⛪ Să-ți fie Drumul lin… “, a scris Mariana Roșca, pe Facebook.

„Nici o Altă zi nu va mai fi la fel fără tine, TATA ! Ai plecat de lângă noi și ai lăsat în urmă un Ocean de lacrimi în care mă scufund tot mai mult. Știu că te-ai dus într-un loc mai bun și că ne vei veghea de acolo fiecare pas, fiecare răsuflare. Dar nu pot să mă împac cu gândul că nu-ți vom mai asculta glasul, nu-ți vom mai auzi râsul, glumele și sfaturile. Mai erau atâtea lucruri de vorbit, de facut.. Nu pot decât sa-L rog pe Dumnezeu să-ți ofere locul cuvenit, cel de lângă EL.Te vom purta mereu în suflet și în gând! Continuă să lupți pentru noi din Impărăția Cerurilor așa cum ai făcut pe Pământ. Ai fost un TATĂ minunat și îmi pare rău că ai plecat atât de curând. Te iubim din suflet ! Pentru noi vei trai Veșnic! Dumnezeu să te odihnească în pace TATĂ! “, a mai scris Mariana Roșca pe rețeaua de socializare.

loading...
loading...