Imagini șocante cu Loredana Chivu, înainte de operațiile estetice! Cum arăta fosta asistentă TV fără nicio „îmbunătățire”: Leo de la Strehaia sau Mihai nici măcar nu s-ar fi uitat la ea

Deși acum e o adevărată bombă care-i pune pe jar pe toți bărbații și care are mii de fani, dintre care mulți ar plăti bani grei pentru a petrece puțin timp cu ea, Loredana Chivu și-a făcut loc cu greu în lumea mondenă românească. Peisajul nu a acceptat-o foarte repede, tocmai de aceea a fost nevoită să facă multe sacrificii și să se schimbe radical.

De la fetiţa banală, care semăna mai mult cu un băieţel, a trebuit să devină o adevărată divă. Chivu a fost nevoită să treacă prin multe intervenții chirurgicale pentru a ajunge unde este azi. De curând au apărut imagini cu Loredana Chivu pe când avea doar 16 ani, și deși atitudinea ei era cam aceeași, poza mai mult fără haine, pe atunci nu prea avea ce arăta.

Iată câteva exemple:

l1 l2 l3 l4 l5 l6 l7 l8 l9 l10

CITEȘTE ȘI:

Bombă! Tonciu, gravidă iar? Declarațiile vedetei după scandalul cu soțul i-a uimit pe fani! Ce se va întâmpla în curând în viața ei

Căsnicia dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a fost plină de sare și piper, iar conflictele dintre ei au fost pe larg mediatizate. După ce s-a presupus că cei doi, care mai împreună un copil, se pregătesc să divorțeze, acum îndrăgostiții au plecat într-o vacanță, fără să o ia și pe fetiță, loc în care, aparent, au reușit să își rezolve toate problemele.

De curând, Andreea a recunsocut că se mai ceartă cu soțul său, însă nu poate fi vorba despre un divorț. Ce spune ea despre posibilitatea unui al doilea copil puteți citi în declarațiile de mai jos:

“Ma cert cu sotul meu. Eu nu m-am casatorit acum de doi ani de zile ca sa destram aceasta relatie. Am fost Si eu la mare. Sotul meu a Stiut ca plec la mare, a fost Si de acord. Am plecat cu sora mea pentru ca ea acum are 18 ani Si iSi dorea sa ajunga de 1 mai la mare Si nu are anturaj. (…) Mi-a facut o surpriza acum vreo saptamâna. A luat aceasta vacanta

. A zis sa mergem de ziua mea. am fost i anul trecut in Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca indragostitii. Rebi ramâne la mama Si este la gradi. Voiam sa plec in Maldive, dar la hotelul la care vreau eu sa merg este extrem de scump. Nu a renuntat la gând, o sa plecam in ianuarie. Pâna in sarbatori o sa mai am o vacanta de la sotul meu.

Mergem tot in Antalya cu Rebecuta, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasa Si am vazut in living o punga mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care imi placeau. Stie exact ce imi place. (…) Deocamdata nu (n.r. al doilea copil). intre mine Si sora mea este o diferenta de 14 ani. Ce ar fi sa fac pe la 50 de ani? Bomba, Tonciu, gravida la 50 de ani. (…) Sunt fericita pentru ca in sfârSit sotul meu a inteles ca imi place viata asta. Tonciu revine”, a spus bruneta la o emisiune TV.

loading...
loading...