IMAGINI HALUCINANTE într-o primărie din Gorj. Primarul s-a întors pe neașteptate de la nuntă, și ce a găsit în PROPRIUL BIROU l-a lăsat FĂRĂ CUVINTE: “Nici nu știu ce să vă spun”

În ţara cu penultimul salariu din Europa, dar în care găseşti la fiecare colţ de stradă o maşină de lux, unde mulţi îşi fac rate la bancă pentru a-şi lua „ultimul model” de orice, cel mai nou şi mai scump model de iPhone poate părea o necesitate, relatează Gandul.

Nu e clar dacă din nevoi tehnice şi de performanţă, sau mai degrabă pentru imagine şi prestanţă. Nu este de mirare deci că 35 de instituţii de stat din România şi-au achiziţionat din bani publici sau din fonduri europene cel puţin un iPhone 7, unele ajungând chiar la peste 10 bucăţi, acolo unde au fost mai mulţi bani şi mai mulţi şefi sau angajaţi merituoşi.

Apples neues iPhone 7: Das iPhone ist das zentrale Apple-Produkt und brachte zuletzt mehr als die Hälfte der Erlöse des Konzerns ein. Monica Davey Foto: Monica Davey
Apples neues iPhone 7

Ştirea din aceste zile, că Primăria Caracal şi-a cumpărat mai multe iPhone 7, pentru că sunt bune şi ţin mai mulţi ani, a făcut furori pe reţelele de socializare. Primăria a plătit în total, în perioada martie-aprilie 2017, 30.502 lei, adică în jur de 6.800 de euro, pe 10 iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (de 32 GB şi 128GB, culorile negru, JetBlack şi Gold), conform anunţurilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Primarul PSD, Dumitru Liviu Radu, nu mai poate fi contactat pe acest subiect, secretara domniei sale închizând telefonul în faţa insistenţelor jurnaliștilor: „Nu este momentan. Nu ştiu să vă spun când revine, săptămâna aceasta e posibil să nu revină la birou. Este la nişte cursuri”.

Totuşi, Caracal nu e singur. Caracal e într-o companie selectă, alături de alte peste 30 de instituţii de stat care începând cu septembrie 2016, când iPhone 7 a fost lansat în România, şi până în prezent, şi-au luat astfel de telefoane pe care au plătit între 2.700 de lei şi 4.800 de lei bucata, în funcţie de dotarea telefonului şi oferta prinsă la comercianţi.

Sursa: Gandul

loading...
loading...