Imagini +18 ani! Andreea Tonciu și soțul ei își fac de cap în hotel! Așa au fost surprinși în timp ce… Uite cum au fost pozați! Atenție, imagini fierbinți!

Foto: spynews.ro

În ultima vreme pare că Andreea Tonciu și soțul ei au trecut peste problemele de cuplu și peste scandaluri, iar acum se distrează împreună, după ce și-au luat o mică vacanță de la ce se petrece în România. Cei doi sunt în Turcia, acolo unde par să sărbătorească cea de-a doua lună de miere.

După ce s-a tot discutat despre un posibil divorț între cazul Andreei Tonciu și al soțului ei, Daniel Niculescu, iată că lucrurile s-au liniştit, iar cei doi soţi par mai fericiţi ca niciodată, unul în compania celuilalt, potrivit spynews.ro.

Andreea Tonciu şi soțul ei și-au făcut bagajele și au plecat în Antalya, în Turcia, alegând să se distreze într-un loc mai neconvenţional, mai exact, într-unul dintre hotelurile dedicate adulților. În acest loc fetița lor nu a putut merge deoarece este permisă prezența persoanelor de peste 16 ani!

Între timp, Andreea postează imagini din vacanța alături de soțul ei, pe conturile de socializare. Cei doi par îndrăgostiți și tandri, iar dragostea pare să se fi întors la ei, ba chiar plutește în aer! Iată imaginile:

a1

a2

a3

CITEȘTE ȘI:

Cristi Brancu a dat tot din casă! Dezvăluire bombă despre scandalul momentului: „Andreea a redevenit Tonciu”

Celebrul moderator de televiziune Cristi Brancu a făcut câteva dezvăluiri deosebit de interesante cu privire la viața celor doi eroi a ceea ce a fost numit „scandalul momentului”. Prezentatorul a publicat o postare pe blogul lui unde a pus în scenă tot adevărul legat de relația dintre cei doi:

„Iubirea înseamnă să fii TU. Și acum, și în veacul vecilor. Amin. Și nimic nu trebuie să te schimbe, nicio opreliște, nicio constrângere. În dragoste nu există NU. Nu există NU AI VOIE. Ci doar ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORICE, ȘI LUMEA.

Vorbim despre povestea uneia dintre cele mai vesele fete din România. Se numește Andreea Tonciu. Indiferent dacă e genul tău, cititorule, sau nu, e bine să reții, în cunoștință de cauză, că Andreea Tonciu nu își numără bărbații din viața ei cu zecile.

Nu a trăit niciodată cu un bărbat pentru banii lui. Poate doar dorința ei de a fi celebră a îndemnat-o către o sumedenie de gesturi, unele extravagante, altele mult prea frivole. Dar era felul ei gălăgios de a petrece, într-o lume de fete de oraș în care s-a simțit ca peștele în apă. Nu am fost fanul ei niciodată, nu-mi plac stridentele, dar am reținut, în modul său foarte “decibelic” de a trăi, o sinceritate care valorează mai mult decât mii de femei ipocrite care pozează în sfinte, dar au făcut cele mai mari mizerii existente.

Într-o bună zi, când credea că o dragoste adevărată, pe viață, e greu de găsit, Andreea l-a găsit pe el. Soțul. Genul discret de băiat din oraș. Iubirea lor, căsnicia lor, copilul minunat, totul contura o Tonciu evoluată. În fond, această primă generație a pițiponcelii s-a liniștit. Numai că Andreea devenise tăcută, reținută. Dincolo de ziduri nu era însă dorința ei de a renunța la distracția lumii, ci o interdicție. A soțului.

Unde există interdicție nu există iubire. Dar Andreea a acceptat embargoul ani de zile. Noua Andreea Niculescu nu mai e decât în parte Andreea Tonciu, deși erau una și aceeași persoană. Dar nu pentru multă vreme. Fructul oprit va fi mereu mai gustos decât orice pe lumea asta. Andreea s-a visat Niculescu, dar nu a încetat niciodată să fie Tonciu. El, orgolios, a plecat, ea a revenit pe mese, unde visa.

Ceva e limpede: ea l-a iubit mai mult. Pentru că, în ciuda firii, a identității sale publice, a ales să renunțe la ea, de dragul sentimentelor lui.

El a iubit, dar nu știu exact ce a iubit. Nu sunt convins că a iubit-o pe acea Tonciu. Pentru că iubești o femeie așa cum este, pentru ceea ce este. El nu a iubit-o pe acea Tonciu, ci pe cea cu același chip, dar cu alt comportament. Și nu e sigur că ceea ce se poate naște în loc are tot atâta sare și piper. Dar nu a înțeles că era doar o femeie cu sufletul în carceră?” a fost mesajul lui Cristi Brancu, de pe blogul său personal.

loading...
loading...