Îl durea rău un testicul, i se și micșorase, la spital i-au spus că face cancer dacă nu i-l taie, dar când s-a trezit după operație și a văzut ce are jos…: ,,Prima dată am crezut că e o glumă, apoi am amuțit, le-am zis, eu ce fac cu…?” Ce-i făcuseră doctorii

Un veteran din Forțele Aeriene Americane a depus o plângere după ce medicii i-au făcut ceva îngrozitor.

Operația a avut loc în Los Angeles, într-un centru medical destinat Veteranilor. Benjamin Houghton, în vârstă de 47 de ani, trebuia să fie supus unei operații în cadrul căreia trebuia să i se îndepărteze testiculul stâng pe data de 14 iunie fiindcă exista posibilitatea de a face cancer, de asemenea era atrofiat și îi provoca dureri uriașe.

Dar medicii au făcut o greșeală uriașă: i-au îndepărtat chirurgical testiculul drept, cel sănătos. Houghton a declarat: ,,La început am crezut că e o glumă, apoi am fost șocat, le-am spus, eu ce fac acum?”.

Houghton, soția lui, Monica, alături de avocatul lor, dr. Susan Friery au depus o plângere oficială și au făcut publică toată povestea. Doctorul Dean Norman, seful echipei medicale, și-a cerut scuze public și a precizat că în spital s-au realizat schimbări pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.

În urma investigațiilor a reieșit că rezultatul operației a fost de fapt rezultatul mai multor pași greșiți, un formular de consimțământ a fost semnat de pacient, în el scria că este de acord să i se îndepărteze testiculul drept și să i se facă o vasectomie la cel stâng, când, de fapt, totul trebuia să fie invers.

Soția pacientului a precizat să soțul ei nu avea la el ochelarii și nu putea citi. Lui Houghton încă nu i s-a îndepărtat testiculul bolnav, dar acum el și soția sa cer suma de 200.000 de dolari de la spital, în schimbul acestei erori medicale care le-a distrus viețile…

loading...
loading...