Îi spuneau că e dezgustătoare de fiecare dată când își alăpta copilul în locuri publice, dar când încă un om a venit la ea și i-a zis asta s-a enervat și a făcut ceva la care nu se aștepta nimeni! I-a făcut pe toți să-și înghită cuvintele!

Au fost mereu și mereu vor exista persoane care vor obiecta atunci când vine vorba de alăptatul copiilor în public, dar și împotriva femeilor care fac asta. Unii oameni chiar le spun mamelor direct, în față, și pot fi cu adevărat brutali.

Atunci când Whitney Huntwork, o mămică tânără, a fost criticată și numită ,,dezgustătoare” de prea multe ori doar fiindcă își hrănea copilul în public, la un moment dat a simțit că s-a umplut paharul. Așa că s-a așezat și a scris o scrisoare deschisă în numele tuturor mamelor care alăptează în public. Dar nu știa că scrisoarea ei va avea un asemenea impact încât va fi distribuită de mii de oameni pe Facebook, din toate țările lumii. Dacă o vei citi, vei înțelege de ce.

Whitney a postat imaginea de mai sus alături de mesajul ei, drept răspuns la toate criticile.

Iată mesajul ei:

,,Oriunde. Oricând. Tu nu te holbezi, mie nu-mi pasă. Îmi voi hrăni copilul înfometat, aici și acolo, dacă nu îți place bustul meu, mie tot nu-mi pasă. Un restaurant? Un magazin? La teatru? La muzeu? Dar parcă toată concentrarea voastră e pe a-l vedea!

Sticlă sau sân, e doar mâncare. Încă crezi că ar trebui să mă acopăr? Ar trebui să fugi și să îi spui mamei tale. Scoate-ți telefonul și fă o poză? Dar eu sunt problema? Nu îți dorești să ne vedem fiecare de treburile noastre? Asta cu siguranță ne-ar rezolva problemele. Crezi că sunt dezgustătoare? Eu aș putea spune același lucru despre tine? Crezi că fac asta pentru atenție? Te înșeli pentru că, vezi tu, eu sunt doar îngrijorată de confortul meu și al copilului meu.

Cu sinceritate, Whitney, alăptătoarea la sân dată naibii și fiul ei dat naibii, hrănit doar cu suc de sân”

Postarea mamei enervate a fost distribuită de peste 145.000 de ori, mulțumită ei mulți critici au tăcut.

CITEȘTE ȘI:  Și-a luat viața la 13 ani, nimeni nu știa că trăia o dramă uriașă. Peste câteva zile mama ei a găsit o scrisoare care i-a distrus familia, școala și prietenii. Ce se întâmplase cu fata toată viața ei e cumplit

mama

Mulți dintre noi am fost victime ale abuzului verbal din partea celor din jur, iar Cassidy Trevan, din Australia, știa totul despre asta. Fata era atacată la școală, i se puneau porecle oribile, și până și casa i-a fost vandalizată la un moment dat.

Atât de rău era încât nu mai putea merge la școală. După un întreg semestru în care nu a mers la școală s-a întors timp de două săptămâni, iar fetele care o chinuiseră și-au cerut iertare, ba chiar au și invitat-o să meargă la un festival cu ele. Avea nevoie de prieteni, așa că a mers.

Dar ceea ce Cassidy nu știa era că fetele plănuiau ceva mult mai îngrozitor decât își putea imagina oricine. Fetele au dus-o într-o casă din apropeire unde au aranjat ca doi băieți mai în vârstă să o abuzeze. Noile ei prietene stăteau afară în timp ce ea era batjocorită înăuntru.

Fata a făcut plângere la poliție, dar cazul a fost abandonat din lipsă de probe, ea a fost transferată la altă școală, dar cei care o chinuiau o urmăreau prin magazine și găseau mereu moduri de a o contacta, chiar și acasă.

În decembrie 2015, fata și-a luat viața. Mama ei, Linda, a găsit apoi o scrisoare pentru toți cei care au fost vreodată chinuiți, o scrisoare pe care toată lumea ar trebui să o citească:

,,Am fost eleva liceului (n.a. numele liceului va fi omis) și am fost violată de câțiva elevi care încă învață la această școală. Poate părea că vreau atenție, dar scrisoarea mea este departe de asta. Am multe motive pentru a face asta, le voi explica.

Scopul meu este să avertizez alte persoane (elevi și, în special părinți) despre ce s-a întâmplat, deoarece dacă mi-au făcut mie asta, o pot face și altora. Voi aveți puterea de a opri asta. Amintiți-vă că cei care mi-au făcut mie asta erau elevi. Știu că e greu de crezut, dar este adevărat.

Nu fac asta pentru a mă răzbuna pe cei care m-au violat, care au plănuit să fiu violată, care m-au hărțuit după ce am fost violată. Vreau să fiu clară, nu fac asta pentru a căpăta atenție.

Fac asta pentru că peste 1500 de elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani sunt înscriși la școala la care merg eu și trebuie avertizați. Din cauza faptului că mi s-a întâmplat mie și nimeni din cei ce lucrează în școala asta nu a făcut nimic pentru a mă ajuta. E datoria mea să vă avertizez și să vă spun ce s-a întâmplat.

Fac asta și pentru mine. Pentru că vreau, ca după un an și jumătate să fiu lăsată în pace. E surprinzător că, după atâta timp încă se spun povești despre mine și primesc mesaje pe Facebook de la oameni pe care nu îi cunosc că sunt o femeie ușoară. Am schimbat școli, m-am mutat și tot nu pot scăpa de hărțuire.

Numele meu este Cassidy Trevan și am fost violată.

Dacă cineva încearcă să îți facă asta, crede-mă că trebuie să lupți. Luptă! Dacă nu o faci vei regreta tot restul vieții tale, exact așa cum am făcut eu. Vei reuși!

Ai grijă! Ai fost avertizată. Ai grijă de tine.”

Dacă tu, copilul tău sau altcineva cunoscut trece prin așa ceva, apelează cu încredere Telefonul Copilului: 116 111.

 

loading...
loading...