Idei cadouri de Crăciun: Cum alegi cea mai potrivită narghilea pentru tine?

Narghilele pot avea caracteristici ce diferă de la produs la produs. Dacă dorești să ît

îți faci cadou de Sărbători o narghilea, am pregătit pentru un tine un ghid cu o serie de criterii de care să ții cont, în alegerea corectă a unui astfel de produs. Vrei sa fumezi singur sau ai de gând să utilizezi narghileaua în scopuri sociale? Îți plac anumite arome? Dorești un model tradițional sau unul modern? 

Rămâi alături de noi până la final, pentru a trage împreună cele mai bune concluzii, privind achiziționarea unei narghilele pentru aceste Sărbători: 

Cum alegi dimensiunile corecte la narghilea?

Această decizie depinde de modul în care alegi să utilizezi narghileaua. Dacă îți place să fumezi narghilea în excursii sau în curtea casei, îți recomandăm o narghilea de mici dimensiuni, pe care o poți transporta cu ușurință. Fumezi doar la interior? În acest caz, poți opta pentru o narghilea mai mare. Înălțimea narghilelei poate afecta calitatea experienței: cu cât este aceasta mai mare, cu atât va produce mai mult fum. 

Ce material alegi pentru narghilea?

Materialul din care este realizată narghileaua contribuie în mod direct la eficiența sa, dar și la perioada de timp în care aceasta poate rezista șocurilor manuale sau factorilor de natură termică. Cele mai des utilizate narghilele sunt realizate din sticlă, fiind mult mai accesibile și simplu de întreținut. O altă variantă ar fi alama, narghilele din acest material fiind deosebit de populare în Orientul Mijlociu, oferind stabilitate în timpul utilizării, dar și rezistență pe termen lung. 

Fumezi singur sau din considerente sociale?

Narghileaua a devenit populara la noi în cafenele și restaurante, fiind un instrument de socializare pe care nimeni nu îl poate contesta. Dacă preferi o narghilea de care să te bucuri alături de cei dragi, poți opta pentru un produs cu două, trei sau patru furtune. Însă dacă ai de gând să te bucuri singur de narghileaua ta, atunci cand timpul liber îți permite, poți opta pentru un mod mai mic și cu un singur furtun. Ține cont de faptul că mai multe furtunuri pot afecta calitatea experienței, însă partea frumoasă este ca acestea pot fi deconectate, în lipsa utilizării. 

Alege să comanzi un astfel de produs de pe un site cu o gamă variată de opțiuni, fie că dorești să utilizezi narghileaua în scop propriu, fie că ai un business. Întrebările și răspunsurile de mai sus au avut rolul de a clarifica principalele aspecte ce ține de alegerea unei narghilele, astfel încât să iei cele mai bune decizii de cumpărare. 

Așadar, în cazul în care fumezi afară, o narghilea de mici de dimensiuni, simplu de manevrat, poate fi cea mai buna soluție. Îți place sa fumezi alături de prietenii tăi? O narghilea cu mai multe furtunuri reprezintă cea mai bună alegere! Iar dacă vrei să cureți rapid narghileaua după utilizare, îți recomandăm o structură din sticla, foarte simplu de întreținut!

 

loading...
loading...