I s-a RUPT APA și a ajuns la SPITAL cu DURERI URIAȘE dar MEDICII au început să TREMURE când au văzut că BEBELUȘUL arată ca un BĂTRÂN DE 80 DE ANI! Ce i-au făcut PĂRINȚII MICUȚULUI după ce L-AU VĂZUT e INCREDIBIL! Așa ceva nu se poate

Aceasta este povestea unui copilaș care s-a născut arătând de parcă ar fi un bătrânel de 80 de ani.

Deși poate arăta de parcă are 80 de ani și în timp ce are extrem de mult păr pe spate, este doar un copilaș care s-a născut pe 25 septembrie în Bangladesh, iar imaginile cu el au devenit rapid virale. Din nefericire el are o boală foarte rară care afectează o persoană din 4 milioane. Se numește Progeria și practic face corpul să îmbătrânească mai repede decât s-ar întâmpla în mod normal.

Iată ce povestește despre asta tatăl copilului, Biswajit Patro, care este de meserie fermier: ,,Copilul nu arată deloc ca un nou-născut. Putem doar să îi mulțumim lui Dumnezeu, nu vom fi niciodată nefericiți pentru că fiul meu arată cum arată. Îl vom accepta așa cum e. Primul nostru copil seamănă cu mama lui, dar acesta seamănă cu mine și eu sunt fericit”.

b1

Cel mai trist lucru la această boală este acela că cei care se nasc cu acest sindrom nu trăiesc mai mult de 13 ani, cu toate astea, părinții rămân optimiști, ei spun că sunt foarte bucuroși să aibă un băiat în casă, că au și o fată și că altceva nici nu ar mai avea ce să-și dorească.

Deși majoritatea părinților ar fi distruși să primească o asemenea veste despre copilul lor, părinții acestui copilaș sunt fericiți pentru simplul fapt că s-a născut. Nu-i așa că e una dintre cele mai frumoase dovezi de iubire necondiționată din partea unui părinte pe care ai văzut-o vreodată?

Te invităm să vezi cum arată acest copilaș mai de aproape:

loading...
loading...