I-au scos bebelușul din pântece timp de 20 de minute, apoi i l-au băgat la loc! De ce??

Lui Margaret Boemer i s-a spus că bebelușul din pântece are o tumoră cu ocazia ecografiei de la 16 săptămâni iar părerea medicilor a fost că singura speranță ca fătul să supraviețuiască era să fie operat. Ce s-a întâmplat? Chirurgii au scos bebelușul din pântece timp de 20 de minute, pentru ca apoi să o pună la loc. Micuța Lynlee Hope s-a născut la termen, 12 săptămâni mai târziu.

Când va fi mare ea va cere să i se sărbătorească ziua de naștere de două ori, deoarece ea este printre puținii copii din lume despre care se poate spune că s-au născut de două ori. Dr. Cass a declarat despre acest caz următoarele: ,,Cauza este necunoscută, deși acest tip de tumoră de patru ori mai comună în cazul fetelor decât al băieților și apare la una din 30.000-70.000 de nașteri. Uneori operația poate fi amânată până după naștere dar în cazul lui LynLee, tumora se luase la întrecere cu fetusul pentru circulația sângelui organismului. În unele cazuri tumora cțștigă iar inima pur și simplu nu mai poate ține pasul și cedează, iar copilul moare”.

Mama a declarat că a fost dispusă să își asume toate riscurile pentru ca micuța ei să aibă o șansă la viață! Din fericire cazul lor este unul plin de succes, ambele s-au recuperat complet și sunt sănătoase.

loading...
loading...