I-a ,,îndreptat” organul intim iubitului ei cu PLACA de păr, ce a declarat apoi este cu adevărat HALUCINANT

 

Bronwyn Joy Parker are 22 de ani și a pledat vinovată la acuzația de a-i fi provocat iubitului ei grave răni după ce l-a ars cu o placă de păr.

În urma faptei ciudate a femeii, iubitul ei a suferit arsuri de gradul trei pe ambele părți ale organului intim, în casa femeii din Mount Barker din Australia de Sud.

Paul Muscat, judecătorul care se ocupă de cazul celor doi a declarat că această crimă a fost una dintre cele mai neobișnuite pe care le-a întâlnit în cariera lui. el a mai adăugat: ,,Penisul lui a fost marcat pe viață și va suferi de multe probleme, inclusiv funcționarea normală, fără să mai vorbim despre partea cosmetică și psihologică care sunt de obicei asociate cu această regiune sensibilă”.

Se pare că apucătura violentă a femeii a pornit de la faptul că a aflat că iubitul o înșela. Judecătorul i-a spus femeii: ,,Îl abuzezi frecvent, chiar și fizic, dacă bănuiești, sau, dacă el recunoaște că ți-a fost infidel. Ai fost geloasă mai ales când venea vorba despre fosta lui prietenă”.

Femeia ar fi spus poliției: ,,Pentru început, arăta maro pe dinafară, și nu arăta prea rău. Arăta de parcă era o simplă bucată de carne, gătită”. În timp ce descria chinul prin care a trecut, victima a fost prea rușinată să caute tratament medical adecvat.

meat-sex-revenge-hair

loading...
loading...