I-a cumpărat iubitei un inel de logodnă, apoi s-a dus acasă și s-a culcat. A doua zi era mort. Ce au descoperit polițiștii i-a înspăimântat chiar și pe ei, părinții și iubita sunt disperați. Ce se întâmplase în acea seară

Un culturist în vârstă de 25 de ani a avut sfârșitul cel mai straniu, mai ales pentru cineva cu condiția sa fizică de invidiat: a murit în propriul pat, după ce a adormit.

Sam Standerwick este un bodybuilder care a murit în somn la doar 25 de ani, chiar înainte să își ceară iubita în căsătorie, fata se afla la acel moment, pentru câteva zile în alt oraș, în Liverpool, alături de prietenii ei.

În urma testelor realizate de specialiști, bărbatul ar fi murit datorită unei probleme la inimă, lucru foarte straniu fiindcă omul avea o condiție fizică extrem de bună, și chiar dacă era sănătos tun, inima lui a cedat.

Cel care a dorit să ofere primele declarații după moartea lui a fost chiar tatăl său, care este distrus și nu știe cum de s-a putut întâmpla o astfel de tragedie: ,,Inima sa nu a mai avut putere să reziste și să continue şi s-a oprit în timp ce dormea. Nu puteam să credem când am auzit vestea tragică. Oare cineva l-a supus la injecţii cu droguri? Mi se frânge inima. Dacă ştiam ce se întâmplă cu el, ar fi fost încă în viaţă acum”.

Potrivit The Sun, tatăl lui a mai precizat că fiul lor le mai spunea din când în când că are palpitații, soția lui chiar se oferise să îi facă o programare la doctor.

După ce a fost anunțată poliția, ofițerii s-au prezentat la familia bărbatului pentru a ancheta cazul, acesta a fost momentul în care au găsit și inelul, și au aflat că Sam urma să își ceară iubita în căsătorie, ceea ce face ca această dramă să fie și mai tragică pentru toată lumea.

Ultimele cuvinte pe care le-a spus părinților săi au fost: ,,Vă iubesc”, după care s-a dus în oraș cu prietenii. A doua zi iubita lui i-a sunat pe părinții lui pentru a-i întreba dacă au primit vești de la el, fiindcă ea nu putea să-l contacteze. Tatăl își descrie durerea în cuvinte înfiorătoare: el spune că în unele dimineți uită, apoi, când își amintește, e ca un pumn în stomac, pierderea fiului a devenit o durere fizică pentru el.

Simptomele stopului cardiac sunt multe, dar acestea sunt principalele semne care ar trebui să vă dea de gândit și să vă facă să mergeți la medic: respirație greoaie, oboseală, glezne și picioare umflate, tuse persistentă, burtă umflată, lipsa poftei de mâncare, confuzie, amețeală, leșin, pierdere sau luare în greutate, bătăi rapide ale inimii.

m2

loading...
loading...