I-a CUMPĂRAT copilului un OU DE CIOCOLATĂ, dar ce a găsit în el A ÎNGROZIT-O: ,,Dacă NU vedeam, MUREA, îi dau în JUDECATĂ”. Uite CE s-a întâmplat când A MUȘCAT prima dată

Vikki Maguire-Grant s-a îmbolnăvit de nervi atunci când a dat copilului un ou de ciocolată și a făcut o descoperire care a băgat-o în sperieți.

Această mamă îngrozită a descoperit un ac uriaș în oul de ciocolată pe care îl dăduse de Paște fiicei ei de numai 2 ani. Ea mărturisește că ,,s-a îmbolnăvit când a văzut obiectul”. Fiica ei apucase deja să muște o dată din el! Compania care produce aceste ouă a deschis deja o investigație în acest caz.
o2

Vikki a postat incidentul pe Facebook pentru a-i avertiza și pe alți părinți: ,,Isabelle deschidea oul ei de ciocolată preferat, mușcase deja din el, dar m-am îmbolnăvit pe loc când am văzut. Norocul nostru a fost că fata mi l-a dat mie ca să i-l rup în bucăți mai mici. Nu știu cum a ajuns acolo, am vrut să pun asta pe Facebook pentru cazul în care altcineva a mai pățit același lucru. nu vreau să cred că cineva a făcut-o intenționat. Poate nu vom afla niciodată, dar eu voi verifica fiecare ou de ciocolată cu care voi intra în contact pentru tot restul vieții mele”.

hd-composite-kinder-needle

Sursa: Daily Mail

loading...
loading...