Hipermarketul din Odorheiu Secuiesc a fost prins cu minciuna! Aceasta e poza care îi va scoate din minți pe români, uite ce făceau. Avem dovada

În ultima vreme au ieșit la iveală tot felul de detalii interesante despre situația hipermarketului din Odorheiu Secuiesc care a provocat imensul scandal în România.

În primul rând au fost identificați și alți clienți care s-au plâns că angajații hipermarketului nu vorbesc limba română, totul după ce un vlogger din Cluj s-a filmat în timp ce comanda o porție de mici de la un cunoscut lanț de hipermarketuri din Odorheiu Secuiesc și a fost refuzat fiindcă nu vorbea în limba maghiară. Ulterior s-a dovedit că tânărul venise înainte de deschiderea oficială a grill-ului, acesta fiind motivul ,,adevărat” pentru care angajata a refuzat să-l servească pe client.

Cu toate acestea, inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) s-au sesizat în baza filmarii, astfel că, vinerea trecută, aceștia au efectuat un control la hipermarketul cu pricina, din Odorheiu Secuiesc. Ce au descoperit după ce au supravegheat o vreme activitatea magazinului? Un client român nu s-a putut înțelege cu vânzătoarea, astfel că inspectorii ANPC au intervenit și au sancționat hipermarketul.

Sorin Susanu a dezvăluit că situația este, de fapt, mult mai gravă: așa se întâmplă la toate magazinele din zonă. Tot acum a ieșit la iveală că hipermarketul a mai fost amendat și în 2015 pentru ,,reclame și pliante realizate exclusiv în limba maghiară”.

Site-ul Bugetul.ro a intrat în posesia unei fotografii care întărește această ipoteză și îi enervează pe români. Iată imaginea:

 

odo

loading...
loading...