Habar n-avea! A avut un șoc și a izbucnit în lacrimi când a aflat adevărul. Între ea și Meghan Markle există o legătură incredibilă, acum a aflat ce o unește cu familia regală!

Cu puțin timp înainte de nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, care va avea loc peste doar câteva zile, actrița din serialul „Suits” a aflat că are o rudă îndepărată care va intra, o dată cu ea, în mod oficial, în familia regală a Marii Britanii, pe data de 19 mai.

Gilland Ragland Few locuiește în Statele Unite ale Americii și până în acest moment nu știa ce o unește cu Meghan Markle. Însă în urmă cu doar câteva zile a avut un șoc. Se pare că între ea și Meghan există o relație de rudenie, mai exact, Gilland Ragland Few e verișoară de gradul al III-lea cu viitoarea soție a Prințului Harry.

Femeia nu a știut niciodată că are o legătură atât de specială cu cineva care urmează să facă parte din familia regală a Marii Britanii. În plus, momentul în care Gilland a aflat adevărul a fost filmat. Acesteia i s-a spus la început că are același nume de familie cu cel al Doriei, mama actriței. După ce a aflat toate acestea, femeia a izbucnit instant în lacrimi, din cauza șocului.

Momentul va face parte din emisiunea „Meet The Markles”, realizată de către Amelia Dimoldenberg. Aceasta a călătorit în ultima perioadă în foarte multe locuri din Statele Unite pentru a descoperi rude ale actriței Meghan Markle.

Un alt detaliu care a ieșit la iveală în urma investigației e acela că Meghan Markle ar fi înrudită și cu un faimos criminal în serie, care a terorizat Londra în anul 1888. Potrivit unui istoric, familia actriței ar avea legături îndepărtate și cu Jack Spintecătorul.

i2

i1

CITEȘTE ȘI:

Bombă! Tonciu, gravidă iar? Declarațiile vedetei după scandalul cu soțul i-a uimit pe fani! Ce se va întâmpla în curând în viața ei

Căsnicia dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a fost plină de sare și piper, iar conflictele dintre ei au fost pe larg mediatizate. După ce s-a presupus că cei doi, care mai împreună un copil, se pregătesc să divorțeze, acum îndrăgostiții au plecat într-o vacanță, fără să o ia și pe fetiță, loc în care, aparent, au reușit să își rezolve toate problemele.

De curând, Andreea a recunsocut că se mai ceartă cu soțul său, însă nu poate fi vorba despre un divorț. Ce spune ea despre posibilitatea unui al doilea copil puteți citi în declarațiile de mai jos:

“Ma cert cu sotul meu. Eu nu m-am casatorit acum de doi ani de zile ca sa destram aceasta relatie. Am fost Si eu la mare. Sotul meu a Stiut ca plec la mare, a fost Si de acord. Am plecat cu sora mea pentru ca ea acum are 18 ani Si iSi dorea sa ajunga de 1 mai la mare Si nu are anturaj. (…) Mi-a facut o surpriza acum vreo saptamâna. A luat aceasta vacanta

. A zis sa mergem de ziua mea. am fost i anul trecut in Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca indragostitii. Rebi ramâne la mama Si este la gradi. Voiam sa plec in Maldive, dar la hotelul la care vreau eu sa merg este extrem de scump. Nu a renuntat la gând, o sa plecam in ianuarie. Pâna in sarbatori o sa mai am o vacanta de la sotul meu.

Mergem tot in Antalya cu Rebecuta, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasa Si am vazut in living o punga mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care imi placeau. Stie exact ce imi place. (…) Deocamdata nu (n.r. al doilea copil). intre mine Si sora mea este o diferenta de 14 ani. Ce ar fi sa fac pe la 50 de ani? Bomba, Tonciu, gravida la 50 de ani. (…) Sunt fericita pentru ca in sfârSit sotul meu a inteles ca imi place viata asta. Tonciu revine”, a spus bruneta la o emisiune TV.

loading...
loading...