Grupul Novomatic se află în continuă expansiune

Cunoscut în România datorită operatorului de gambling online Admiral dar mai ales pentru celebrele sloturi video, de cele mai multe ori denumite pacanele sau aparate 77777 – Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady Charm sau Book of Ra, nelipsite din baruri și cazinouri stradale, grupul Novomatic este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața dezvoltării de platforme software pentru sloturi și cazinouri online.

Potrivit informațiilor prezentate chiar pe site-ul oficial al grupului (novomatic.com),Grupul Novomatic este lider în domeniul dezvoltării de jocuri, având în prezent aproape 30.000 de angajați în întreagă lume și venituri de aproximativ 5 miliarde de euro în 2017. Din Grupul Novomatic fac parte NOVOMATIC AG, Novo Invest GmbH și două companii elvețiene NOVO SWISS AG și ACE Casino Holding AG.

Compania Novomatic a fost înființată în anul 1980, de profesorul Johann F. Graff , iar în cei 38 de ani de activitate a devenit unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipament pentru gambling și lider de tehnologie în domeniul jocurilor bazate pe servere și terminalelor video, fiind lider detașat în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Olanda, Austria și altele.

Succesul companiei se datorează, printre altele, importanței deosebite acordate în permanență cercetării și dezvoltării. Centrele tehnologice din cele 16 țări împreună cu cele 11 site-uri asigură un rol de pionier al Grupului în dezvoltarea unor tehnologii inovative unice, soluții pentru sisteme unice și produse promițătoare pentru segmentele de jocuri online, mobile și sociale.

Pe lângă aspectele economice ale activităților de afaceri, compania rămâne mereu atentă atât la aspectele legate de angajați, precum și la cele ce privesc mediul înconjurător. Novomatic adera mereu la principiul ,,Câștigă cu responsabilitate’’ deoarece crede că doar asumarea responsabilității asigură succesul oricărei afaceri pe termen lung.

În calitate de companie europeană de top, Novomatic este atentă și la angajamentul sau în societate. Din acest motiv, compania sprijină multe instituții și proiecte în domeniul sportului, culturii, afacerilor sociale și educației. Procedând în acest fel, Novomatic contribuie din plin la dezvoltarea socială și aduce un plus major de valoare comunităților în care compania operează. Un bun exemplu în acest sens este faptul că, din 2014, Novomatic l-a numit pe Niki Lauda (campion în mai multe rânduri la Formula 1) drept ambasador internațional de imagine al brandului.

Pe lângă creativitatea unică de care da dovadă, compania acordă o importantă deosebită jocului responsabil, dezvoltând unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a dependenței de jocuri de noroc din întreaga Europă și mândrindu-se cu faptul că este prima companie ce a dezvoltat și implementat la nivel european un sistem de acces pentru operațiunile terminalelor de tip AWP, oferind un înalt nivel de protecție a jucătorilor, în special al celor tineri.

Grupul NOVOMATIC urmărește în permanență o creștere constantă, bazată pe o strategie de succes bine pusă la punct și perfecționată de-a lungul timpului. Principalele piețe pe care operează compania sunt statele membre ale Uniunii Europene, precum și Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. Prin angajamentul său timpuriu, Grupul a stabilit, extins și menținut o poziție excelentă în aceste țări, urmărind totodată și pătrunderea pe piețe cu perspective stabile de creștere pe termen lung, precum America Latină, Asia sau Statele Unite, acolo unde NOVOMATIC activează de mai mulți ani.

loading...
loading...