Gravidă în 9 luni se ducea la muncă fiindcă avea nevoie de bani. Până într-o zi, când s-a dus să ia nota de plată de pe o masă și a găsit asta. E SUPRINZĂTOR ce scria pe bon

Sarah Clark este chelneriță la un restaurant din Phoenix, Arizona, chiar și în 9 luni de sarcină, pentru că are mare nevoie de bani.

Într-o zi, a avut o surpriză rară din partea unui client atunci când s-a dus să-i ridice nota de plată a acestuia.

După ce a servit la masa clienta, tânăra a mers să ridice cei 61 de dolari cât a fost comanda, dar în acel moment a început să plângă. Pe lângă cei 61 de dolari, Sarah a primit bacșiș de 900 de dolari.

Aceștia sunt bani de la Dumnezeu. Mi i-a lăsat mie ca să ajungă la tine. Multă sănătate!”, i-a scris pe bon clienta, impresionată de faptul că aceasta muncește, deși urmează să nască peste puțin timp.

Sarah a povestit că acești bani au fost bineveniți în familia ei pentru a putea plăti chiria și alte facturi, într-un moment în care soțul ei nu poate munci din cauza unei operații suferite la picior.

„Oricine visează la acest moment, dar nu crezi că se poate întâmpla”, a povestit chelnerița.

Femeia spune că a vorbit de mai multe ori cu binefăcătoarea sa, care vine deseori la restaurant și care este la rândul său însărcinată. „A fost un gest incredibil. Nu cred că știe cât de mult ne-a ajutat”.

Sarah a născut o fetiță, pe 8 ianuarie, pe care a numit-o Rosalie.

Sursa

loading...
loading...