Gigi Becali, anunț trist despre Gabi Firea după incidentul de pe Arena Națională. I-a trimis un SMS. Ce conține mesajul:

George Becali i-a dat un mesaj Gabrielei Firea în urma incidentului de la Arena Națională din seara de 11 iunie.

Reamintim că primarul Capitalei a fost huiduit în cadrul ceremoniei organizate pentru Simona Halep. Zeci de mii de bucureșteni au fluierat-o pe Firea pentru că, spun aceștia, a încercat să politizeze o victorie a unui sportiv.

George Becali i-a trimis un SMS Gabrielei Firea în care i-a spus că îi pare rău pentru ce a fost nevoită să trăiască.

„I-am dat un mesaj, că îmi era milă de ea, i-am zis că o sa treacă și că nu trebuia să meargă cu o zi înainte. Miting înseamnă că ne strângem noi. Când te iau de acasă cu masina și îți dau cârnați și nu știu unde mă duci, nu e miting (n.r. – mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei)”, a spus Gigi Becali la Pro X.

„Ea a greșit când a fost pe scenă și a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD ăla de rușine, ea a participat la mitingul rușinii și apoi a mers la Simona Halep. Era normal să îi dea cheia orasului Simonei Halep, nu văd nimic greșit.

Greșeala e când apare la TV lângă Dragnea la un metru. Lângă Dragnea nu trebuie să stai nici la 50 de metri”,a mai spus Gigi Becali.

Comunicatul Primăriei București
„Primăria Municipiului Bucureşti a răspuns prompt propunerii Federaţiei Romane de Tenis de a organiza un eveniment prin care marea campioana Simona Halep să prezinte publicului trofeul câştigat la Roland Garros.

Ceremonia s-a desfăşurat la Arenă Naţională, cea mai potrivită locaţie unde se poate organiza un eveniment de înaltă ţinută, aşa cum merită o campioană de talia Simonei Halep.

Dacă Primăria Capitalei şi Primarul General nu s-ar fi implicat în organizarea unui astfel de eveniment, aşa cum fac toate administraţiile oraşelor europene atunci când sportivii din ţările lor obţin performante remarcabile, cu siguranţă am fi fost acuzaţi de lipsa de respect faţă de o sportivă care a scris istorie în sportul românesc.

Facem precizarea că nu toţi cei 20.000 de oameni prezenţi la Arenă Naţională au întâmpinat apariţia Primarului General alături de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar grupările organizate care aveau afişate la vedere bannere cu însemnele #rezist şi care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovadă clară în acest sens fiind mobilizarea pe care aceştia au făcut-o pe reţelele de socializare.

Este regretabil faptul că, din dorinţa de a afecta cu orice preţ imaginea Primarului General, mai multe persoane au transformat o ceremonie prin care romanii îşi omagiau campionii, într-o manisfestare cu tentă politică.

În ceea ce priveşte contul de facebook al Primarului General, precizăm că acesta nu a fost închis, ci s-a blocat ca urmare a avalanşei de mesaje primite”, este mesajul primăriei pentru știrileprotv.ro.

loading...
loading...