Gigantul Microsoft deschide în Londra primul magazin de retail din Europa, foarte aproape de locaţia Apple

Gigantul Microsoft va deschide primul său magazin de retail din Europa săptămâna aceasta în contextul în care compania vrea să îşi extindă prezenţa fizică şi să concureze cu alte companii de tehnologie prin experienţele oferite în magazin, potrivit CNBC.

Magazinul de aproape 2.000 mp al Microsoft va fi situat pe Oxford Circus, în centrul faimosului district de shopping al Londrei – la scurtă distanţă de magazinul Apple situat pe Recent Street.

Londra va reprezenta a treia destinaţie în care gigantul fondat de Bill Gates alege să îşi pună amprenta fizică, după New York şi Sydney.

„Este primul nostru pas mare înspre Europa, şi suntem foarte mulţumiţi că am ajuns în Londra”, spune Chris Capossela, CMO în cadrul Microsoft.

Microsoft se află pe lista companiilor de tehnologie care vor să îşi extindă prezenţa fizică pentru a oferi o experienţă complementară clienţilor.

Spre exemplu, Amazon a anunţat că vrea să îşi deschidă 3.000 de magazine automatizate până în 2021, în timp ce gigantul chinez Xiaomi a anunţat că vrea să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la finalul anului.

Sursa: businessmagazin.ro

loading...
loading...