Giani Kiriță a cedat! Faimosul a făcut anunțul neașteptat. Fanii sunt îngrijorați, ești de acord cu așa ceva?! Chiar asta a declarat!

În cadrul ediției Exatlon din data de 9 aprilie, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat. După petrecerea de Paște, Faimoșii și Războinicii au reînceput competiția, însă echipa Războinicilor a reușit în doar patru oameni să conducă punctajul și să câștige proba cu 10-7. Cel mai dezamăgit de prestația sa a fost chiar Giani Kiriță, care s-a simțit obligat să anunțe de ce nu a fost în stare să aducă niciun punct echipei sale: „Din pacate, pentru echipa mea, nu am reusit sa aduc nici macar un punct. Sunt foarte epuizat dupa ziua de Paste si asta se vede in jocul meu. Sper sa ma pun pe picioare, sa imi revin si sa ma odihnesc.”, a spus Giani.

Un lucru mai puțin cunoscut despre sportiv este că el este motivul pentru care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit sute de plângeri de la fanii reality show-ului „Exatlon“, de la Kanal D, cele mai multe vizând limbajul vulgar şi comportamentul fostului fotbalistului Giani Kiriţă. De asemenea, fanii s-au mobilizat şi au semnat o petiţie prin care cer eliminarea sportivului din competiţie.

Spre exemplu, CNA a primit 700 de reclamaţii cu privire la ediţiile „Exatlon“ difuzate de Kanal D în perioada 22-25 martie, scrie Paginademedia.ro. Cei mai mulţi telespectatori se arată deranjaţi de comportamentul şi limbajul lui Giani Kiriţă, unul dintre cei mai puternici şi controversaţi concurenţi ai show-ului, scrie adevarul.ro.

Peste 2.500 de fani ai emisiunii au semnat o petiţie prin care cer eliminarea fostului căpitan al echipei Dinamo, pe care îl acuză de lipsă de educaţie şi bun simţ: „Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul şi limbajul său vulgar. De o lună şi jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educaţie şi bun simţ, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputaţie urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimţirea lui a atins apogeul, în ediţia din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită şi de foarte mulţi copii, de aceea dorim să se ia atitudine şi să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă“, este textul petiţiei. De asemenea, pagina de Facebook a emisiunii este „asaltată“ de comentarii negative la adresa concurentului din echipa „Faimoşilor“.

Giani Kiriţă îşi jigneşte fără menajamente adversari, ba chiar i-a stropit cu apă şi i-a scuipat în timpul probelor. Întrebat de prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, dacă nu crede că exagerează uneori, sportivul a replicat: „Îmi plac oamenii care nu au două feţe. Este mai bine aşa, îi spui adversarului în faţă ceea ce e de spus; îi convine, bine, nu-i convine, bine. Ăsta sunt! Adică nimeni nu mă poate schimba vreodată. Aşa am fost şi ca fotbalist, aşa sunt ca om. Nu îmi place să vorbesc pe la spate.“

Totuși, Kiriță are și susținători, cel mai important fiind chia fiica sa, care le-a transmis un mesaj celor care îl vor eliminat pe tatăl său: „Dragii mei, puteţi face încă un milion de petiţii. Tata tot acolo rămâne, staţi calmi. Dacă pentru o secundă credeţi că acele «grupuleţe» ale voastre în care vă scrieţi frustrările vor fi luate în seamă, înseamnă că aţi luat-o razna. Dacă nu sunteţi capabili să înţelegeţi ce înseamnă o competiţie, atunci nu mai fiţi capabili nici să vă daţi cu părerea despre asta“, a scris Roxana Kiriţă.

Sursa: adevarul.ro

loading...
loading...