Giani este cuceritorul din „Las Fierbinți” și toată lumea îl crede cuplat cu Gianina! Dar în viața reală se iubește cu singura brunetă care l-a îmblânzit. Imaginile fierbinți la care nu se aștepta nimeni

Costi Diță este cel care-l interpretează pe celebrul Giani din Las Fierbinți, și deși pare un dur la televizor, în momentul în care se află în preajma soției, se transformă într-un mielușel. Cea care a reușit să îi fure iremediabil inima lui „Giani” cel din viața reală, este Raluca Oana Diță. Dar lucrurile devin și mai frumoase: cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă de când erau studenți, iar între timp Raluca a născut un băiețel, Vladimir, care are acum 5 ani.

Întrebat cum l-a schimbat, personal şi profesional, acest proiect, care l-a construit pe „Giani”, Constantin Diță a răspuns: „M-a ajutat foarte mult, am evoluat foarte mult din punct de vedere al actoriei. Mimi m-a pus în nişte situaţii-limită, mă provoca. Ţin minte o discuţie cu Mimi, care mă sună şi-mi spune: „Băi, fii atent, m-am gândit la o chestie. M-am gândit să joci trei personaje în acelaşi episod. Ce zici, poţi?“ Şi eu am zis: „Da, nu ştiu….“, „Şi aş vrea să aibă fiecare accentul lui, „Băi, Mimi, stai puţin, până la urmă e o săptămână, adică am trei-patru zile, o să fie îngrozitor!“ Şi a fost îngrozitor, dar a fost şi foarte interesant, mai ales că a şi ieşit ceva foarte bun. Avem un episod în versuri, altă treabă complicată. Vai de capul meu, în versuri? Ce convenţii! Ce or să înţeleagă oamenii? Oare or să fie de acord? Oare or să spună că e o prostie? Mimi avea chestia asta, îmi ducea personajul în extreme. Pentru că sunt episoade liniştite în care Giani se dă la o fată şi fata îl refuză şi asta e, la finalul zilei ne uităm spre soare. Dar sunt şi episoade în care vine capul mafiei să-l taie pe Giani acum! Îţi dai seama că e un super exerciţiu! Ai episoade în care personajul tău e libidinos, e afacerist, e dramatic, adică sunt foarte multe situaţii. Cred că e o super evoluţie din punct de vedere actoricesc”

Iată imaginile cu cea care l-a cucerit încă din studenție pe Constantin Diță: 

g1

g2

g3

g4

g5

CITEȘTE ȘI: 

Primul schimb de replici dintre Cătălin Botezatu și Victor Slav la „Bravo ai stil. All stars”: „Alo, Bianca…” „Ești sigur?” Ce s-a întâmplat a ajuns până la Bianca

Cătălin Botezatu și Victor Slav sunt acum obligați să fie colegi în cadrul unei emisiuni televizate: designerul este acum jurat, pe când Victor Slav face parte din „Brigada sexy”, împreună cu Alex Velea și Bogdan Vlădău, brigada fiind prezentă doar în finala săptămânii respective.

Așa se face că, sâmbătă seara, a avut loc un moment inedit în cadrul galei. Totul a început în momentul în care, Otilia, una dintre concurente, și-a prezentat numărul. Imediat cum blonda a intrat în platou dansând salsa, Victor Slav s-a ridicat rapid și a început să danseze cu ea, totul pentru ca la finalul momentului, cei doi să intenționeze să iasă din platou.

Ținând cont de istoria pe care o are Cătălin Botezatu cu Bianca Drăgușanu, designerul nu s-a putut abține și a pronunțat numele acesteia, pentru a-i aminti lui Victor de ea: „Alo, alo, Bianca? Bianca, ai terminat emisiunea?”.Însă nici Victor nu s-a lăsat mai prejos, a răspuns imediat:„Nu iti raspunde la ora asta”. Cu toate astea, Cătălin a continuat și a replicat: „Esti sigur?”.

Deși totul a fost, cel puțin aparent, în spirit de glumă, atât jurații cât și telespectatorii s-au bucurat de aceste mici înțepături între cele două vedete.

 

loading...
loading...