Gestul bătrânei aflată la cerșit pentru fiica Amaliei Enache… Vedeta TV a înghețat când a văzut ce face! Așa ceva se întâmplă o singură dată în viață sau deloc! Îți vine să crezi că a fost posibil?!

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a trecut recent printr-o experiență care nu a marcat-o numai pe ea, cât și pe fiica ei. Gestul unei bătrâne a cărei unică sursă de supraviețuire este cerșitul aproape că a făcut-o să plângă pe prezentatoare!

În luna august a anului 2016, vedeta de televiziune Amalia Enache devenea mămică pentru prima oară. Ea a adus atunci pe lume o fetiță care a primit numele Alma. Amalia Enache și-a botezat fiica în Brazilia. Recent, Amalia Enache a povestit o întâmplare incredibilă care i-a avut ca protagoniște pe o bătrânică aflată la cerșit în fața unei biserici din capitală, dar și pe micuța Alma.

Deși ieșită la cerșit pentru a face rost de un ban și de ceva de mâncare, bătrâna respectivă a făcut un gest de omenie maximă față de fiica Amaliei Enache: bătrâna i-a dăruit o portocală din puținul pe care reușise să îl adune și ea, cu greu.

„Portocala pe care a primit-o azi Alma de la bătrânica ce cerșea în fața Bisericii Kretzulescu a părut cea mai bună pe care a mâncat-o vreodată.
– Azi nu am câștigat nicio banană, aș fi vrut să îți dau și banană, mamaie. #om”, a povestit prezentatoarea de televiziune Amalia Enache.

O întâmplare simplă, care, însă, e rar întâlnită, însă dovedește că cei care au mai puțin sunt, poate, cei care dăruiesc mai mult și, mai ales, cu tot sufletul. De reținut că „Alma”, numele fetiței Amaliei, înseamnă „suflet” în spaniolă.

j1

j2

CITEȘTE ȘI:

Raluca lui Pepe, transformare ca de la cer la pământ! Unii au crezut că și-a făcut operație estetică, uite ce i s-a întâmplat de arată așa! O mai recunoști?

Raluca Pascu, partenera de viață a lui Pepe a trecut prin numeroase transformări în ultimii 4 ani de când a devenit în mod legal soția artistului. Între timp ea a devenit și mândra mămică a două fetițe, însă în ciuda tuturor acestor lucruri, bruneta arată incredibil și are un look pe care și-l tot modifică înspre o zonă și un stil care parcă o reinventează mereu.

După ce a încercat mai multe culori la păr, dar și stiluri de machiaj, Raluca și-a schimbat radical stilul vestimentar, și a ajuns de nerecunoscut, însă nu în sensul rău. Raluca are apariții din ce în ce mai bine gândite, îngrijite, care au intrat chiar în atenția criticilor de modă de la noi.

Atunci când a intrat în relația cu Pepe, chiar la finalul divorțului cu scandal dintre Pepe și Oana Zăvoranu, Raluca era timidă, însă acum s-a schimbat radical și s-a regăsit pe sine, dar și propriul stil, lucru care contează la fel de mult pentru ea cât contează o operație estetică pentru alte vedete. Iată câteva imagini care demonstrează asta:

p1

p12

p7

loading...
loading...