Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost în al nouălea cer când au devenit părinți, dar acum, din păcate, s-a terminat visul frumos? Fetița plânge neîncetat, ce probleme de sănătate are

Deși Gabriela Cristea este alt om și nu mai poate de fericire de când a devenit mamă, iar universul ei s-a schimbat complet de când a apărut pe lume micuța Victoria, acum proaspeții părinți au de înfruntat primele probleme de sănătate ale bebelușului drag.

Micuța lor a făcut colici, o problemă cu care se confruntă o mare parte a copiilor de vârsta ei. ,,Patru săptămâni a făcut ieri. Ne-am obişnuit aşa un pic cu toate lucrurile pe care trebuie să le faci. A făcut şi colici, plânge. Scutece schimb şi eu, îi facem băiţă amândoi”, a declarat Tavi Clonda, potrivit wowbiz.ro.

Cântărețul a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni televizate, după ce a devenit tată. Aici a vorbit și despre care este starea generală a soției sale după naștere: ,,E bine, uşor ne revenim. O să înceapă şi mişcarea cam peste o lună”, a adaugat el.

Mama adoptivă a Gabrielei declarase în urmă cu ceva vreme că fetița mănâncă normal și că s-a îngrășat cu 400 de grame, ba chiar a crescut și în înălțime, în plus ea a mai adăugat și că Tavi și Gabriela stau tot timpul în preajma Victoriei și se asigură că îi oferă tot ce are nevoie.

Recent, Gabriela a făcut câteva fotografii în parc, ocazie cu care a arătat și căruciorul scump cu care își plimbă micuța, semn că, totuși situația medicală a fetei nu e atât de gravă. Alături de imagini, prezentatoarea a scris: ,,Toți 3 născuți toamna…‍‍❤️⭐️☀️ #minuneanaturii #happyfamily #bellavictoriamargot #nascutitoamna”.

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...