Gabriela Cristea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile! De ziua ei Tavi Clonda a reușit să o emoționeze atât de mult încât a plâns în hohote. Uite ce a făcut, alături de mama lui. Are cea mai bună soacră din lume!

În familia Gabrielei Cristea totul este numai o sărbătoare în aceste zile! La doar 3 zile de la împlinirea unei luni de la nașterea micii lor prințese, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere. Fosta prezentatoare a împlinit 43 de ani și surprizele au curs atât din partea soțului, dar și din partea soacrei sale.

Pe de o parte Elena Clonda a vrut să o celebreze pe nora sa în văzut lumii, astfel că a postat pe Facebook mai multe amintiri cu vedeta. Gestul mamei lui Tavi Clonda a fost observat de fani care i-au urat toți lucruri care mai de care mai luminoase.

Pe de altă parte, și Tavi Clonda a dorit să-i facă soției o surpriză la fel de publică. Iată ce i-a transmis el pe pagina sa de Facebook:

,,La mulţi Ani, iubita mea soţie, sunt foarte mândru de tine, de noi! În tine am găsit tot ce îmi doream de la o femeie, esti puternică, nu te laşi învinsă niciodată, împărtăşim aceleaşi vise, pe unele le-am împlinit împreună, restul vor urma, împărtăşim aceeaşi iubire şi de o lună de zile impărtăşim un îngeraş de fetiţă! Să fii sănătoasă pentru că iubită şi împlinită eşti! La mulţi ani, Iubi! @gabrielacristeaclonda #lamultiani#happydad #happyhusband#bellavictoriamargot #victorienii”

Sursa: cancan.ro

loading...
loading...