Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Care este motivul pentru care nu va naște natural

Gabriela Cristea este vedeta din showbiz-ul românesc a cărei sarcină a fost la fel de mult mediatizată pe cât de mare a fost și bucuria părinților care și-au dorit mult acest copil și s-au chinuit mult timp pentru a-l concepe. Prezentatoarea va deveni în curând mamă și este fericită, dar a trecut prin momente neplăcute.

În luna a patra sau a cincea de sarcină a ajuns la spital și a fost nevoită să se interneze. Vedeta a dezvăluit acest lucru de curând, ea a precizat, potrivit spynews, că, deși a avut o sarcină ușoară, pe la jumătatea perioadei a fost internată timp de o zi în spital, a mai explicat că a avut contracții puternice și a avut nevoie de ajutor specializat.

Pe toată durata sarcinii medicii au monitorizat-o atent, dar vedeta a mai precizat că pentru ea o sarcină naturală este imposibilă întrucât are trombofilie, sângele său e subțiat și acest factor poate crește riscul unei hemoragii. Totuși, se pare că majoritatea femeilor pățesc așa, astfel că nu este nimic îngrijorător.

Gabriela Cristea nu a dezvăluit încă numele fetiţei sale, însă a amintit faptul că va avea trei prenume, potrivit spynews.ro.

După ani și ani de chin și tratamente scumpe miracolul lor s-a întâmplat, iar Tavi Clonda a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că își vor vedea pentru prima dată fetița pe data de 11 octombrie 2017.

Sursa: spynews.ro 

loading...
loading...