Gabriela, angajată a Poliției Locale din Hunedoara trecea pe lângă bancomat, când a auzit un sunet. A mers să verifice bancomatul și a constatat că în ușița unde se eliberează banii se afla o sumă colosală. Polițista a verificat zona și … fantastic ce a urmat

Pe 13 aprilie, Gabriela Aurora Varzăre, angajată a Poliției Locale din Hunedoara trecea pe lângă bancomat, când a auzit un sunet. A mers să verifice bancomatul și a constatat că în ușița unde se eliberează banii se aflau mai multe bancnote.

O angajată a Poliției Locale din Hunedoara a găsit 17.000 de lei uitați de un pensionar într-un bancomat. „Păgubitul” și-a recuperat suma, grație polițistei, a colegilor ei și a angajaților băncii.

Polițista a verificat zona, pentru a vedea dacă există în apropiere o persoană care ar fi putut uita banii, însă nu a observat pe nimeni, motiv pentru care a ridicat suma de bani, 17.000 de lei, și a mers cu ei la Poliție.

În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii Primăriei din Hunedoara nu se afla niciun card și nicio chitanță care ar fi putut oferi informații cu privire la identitatea persoanei care a uitat banii. Polițiștii din Hunedoara, au reușit apoi să identifice păgubitul cu ajutorul reprezentanților băncii de care aparține bancomatul. Este vorba despre un pensionar în vârstă de 67 de ani.

loading...
loading...