Gabi Cristea si Tavi Clonda s-au luat la… bataie! Adevarul a iesit la iveala: Prezentatoarea tv a spus ce se intampla intre cei doi:

După lupte care păreau interminabile, după tratamente, dezamăgiri, aparente învrângeri ale vieții… Gabriela Cristea primea minunata veste: „Ești însărcinată!”. S-au scurs luni bune de atunci, Victoria a venit pe lume și, zi de zi, le face viața… PERFECTĂ!

Mai mult decât atât, totul este completat astăzi și de zona profesională, unde Gabriela face fix ce-i place. Emisiune la TV, ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzată la Antena Stars.

În ceea ce priveste creșterea Victoriei, se pare că cei doi nu sunt mereu de acord: „În cazul nostru, când ieșim cu Victoria din casă, este bătaie cine să manevreze căruciorul. Iar de stat stăm constant cu ea, și eu, și el, nu există discuția despre cine stă mai mult. Atunci când eu am nevoie să plec de acasă stă el, atunci când el are nevoie stau eu. Niciunul dintre noi nu se plânge.”, a declarat Gabiela Cristea pentru ciao.ro.

Celebra prezentatoare TV, Gabriela Cristea a luat o decizie radicală! Vedeta își dorește să revină la silueta iniţială, după ce a luat în greutate 18 kilograme.

“Slăbesc un kilogram pe săptămână. Evident că în timpul sarcinii m-am îngrăşat, am fost la nutriţionist imediat ce am născut şi acum ţin o dietă pe care am mai testat-o. E un regim sănătos, nu vreau să îmi pun viaţa în pericol. Nu am nici măcar un target, până acum am dat jos 18 kilograme”, a povestit Gabriela Cristea, potrivit a1.ro.

loading...
loading...