FUMĂTORI, ATENȚIE: vă puteți curăța plămânii și corpul de toxine în doar 3 zile. O METODĂ REVOLUȚIONARĂ care previne cancerul și te ajută să elimini excesul de grăsime și apă

Acest tratament de purificare a organismului durează trei zile, dar nu strică ca unele obiceiuri pe care le veți citi mai jos să fie incluse în rutina voastră zilnică.

Detoxifierea în trei zile:

– cu două zile înaintea începerii detoxifierii, nu mai mâncați produse lactate. Corpul trebuie să fie eliberat de toxinele pe care acestea le acumulează în corp.

– În prima zi de regim, beți o ceașcă de ceai din plante înainte de culcare. Acest lucru vă va ajuta să vă eliminați toxinele din intestine. Nu uitați că plămânii, în timpul acestei cure, nu trebuie împovărați cu vreo activitate fizică care să îi solicite prea tare.

– înainte de micul-dejun beți 300 ml. de apă în care stoarceți două lămâi. Apoi beți 300 ml. de suc de grapefruit, dar dacă gustul acesta este neplăcut pentru voi, beți aceeași cantitate de suc de ananas. Sucurile care provin de la aceste fructe conțin antioxidanți naturali care îmbunătățesc funcționarea sistemului respirator.

– între micul-dejun și prânz, bea 300 de ml. de suc de morcovi.

– la prânz beți 400 ml. de suc bogat în potasiu: banane, pere.

– înainte de culcare beți 400 ml. de suc de merișoare, îți va ajuta organismul să lupta împotriva bacteriilor plămânilor, cele care cauzează infecția.

– relaxează-te timp de 20 de minute într-o baie caldă timp de trei zile la rând, toxinele vor fi eliberate din corp prin transpirație.

– într-un recipient cu apă care fierbe puneți cinci picături de unei esențial de eucalipt și înhalați cu un prosop deasupra capului. Inhalați aburul până când apa se răcește.

loading...
loading...