Fotoliul Atlas de la Masatto, disponibil pentru testare în noul showroom din București

 

Ne dorim ca pe măsura muncii pe care o depunem pentru a ne întreține să fie și condițiile de confort în care trăim. Celebrul proverb spune că fiecare doarme așa cum își așează, însă Masatto vine să schimbe regulile în acest sens cu o serie de lansări de produse ce depășesc orice așteptări. Este un producător autohton de fotolii de masaj profesionale, care a deschis recent un nou showroom în București, prin care se adresează tuturor celor care doresc să ducă relaxarea la următorul nivel.

Un astfel de dispozitiv nu este doar pentru relaxare, ci înglobează funcții dintre cele mai complexe, menite să susțină și să îmbunătățească starea generală de sănătate. Siguranța că experiența de testare a fotoliilor semnate de Masatto va fi excepțională o redă complexitatea noului showroom, cu un sediu de 140 -150 m, deci la ora actuală cel mai mare ca suprafață din România.

Produsele lansate de Masatto sunt recunoscute astăzi după funcțiile ultra performante pe care le înglobează, precum și după proporțiile sub care se prezintă. Practic pentru fiecare preferință se va găsi și un model care să rezoneze cu așteptările.

Un fotoliu de masaj care este în atenția românilor, regăsit în showroom-ul din București, este Atlas. Prin ce caracteristici impresionează acesta și de ce este o alegere de top pot afla cei interesați atât online pe Masatto.ro, cât și direct în showroom.

Atlas by Masatto – redefinește experiențele de relaxare ale românilor

Un fotoliu de masaj Atlas devine o alegere potrivită pentru oricine e dispus să investească într-o tehnologie revoluționară, ale cărei beneficii se vor resimți indiscutabil pe parcusul sesiunilor de masare, dar și pe termen lung.

Prin ce impresionează Atlas? Îl vor prefera cei care deja au avut în dotare un astfel de dispozitiv, însă nu întrunea cerințele, respectiv nu reușea să maseze eficient zonele dorite, pentru că acesta se mulează atât pe înălțime, cât și pe forma corpului. Totul este scanat cu ajutorul sistemului de masaj patentat, cu 6 role 3D, pentru spate.

Bineînțeles, păstrează funcția Zero Gravity caracteristică fotoliilor moderne, permițând masarea corpului pe o traiectorie prelungită. Este o recomandare mai ales pentru efectele terapeutice deosebite pe care le prezintă.

Pentru cei care urmăresc o astfel de achiziție mai ales pentru zona spatelui, indiferent că se confruntă cu dureri sau diverse probleme ale acestuia, sistemul de încălzire de care dispune fotoliul Atlas vine cu o serie de avantaje notabile, iar decontractarea musculară este unul dintre ele.

Remarcabil este acest dispozitiv prin faptul că nu omite nicio zonă. Astfel, rolele performante cu care vine dotat, care vor masa şi talpile, prezintă avantajul că va stimula reflexoterapeutic centrii nervoși care corespund organelor interne.

Fără a intra mai mult în detalii ce țin de masare, cei interesați pot citi ceea ce prezintă interes pe masatto.ro.

Vor aprecia un astfel de fotoliu cei care sunt interesați de un model care să ajute și la optimizarea spațiului din locuință. Atlas are înglobat sistemul Slide, care va optimiza spațiul pe care îl ocupă cu până la 8 cm de perete.

Sesiunile de masaj cu fotoliul Atlas nu au cum să fie plictisitoare, pentru că funcția Bluetooth permite acompanierea masajului cu muzica preferată.

Fotoliul poate fi testat în noul showroom din București, cu programare.

loading...
loading...