Foto-șoc: „Adio buze!” Ce ți-ai făcut la față!? Diana de la Insula Iubirii a renunțat la „botul de rață”! Uite cum a ajuns să arate acum!

Diana, tânăra care a ajuns cunoscută după ce a participat la emisiunea „Insula Iubirii”, a decis să facă o schimbare radicală. Fiind criticată des fiindcă are buzele prea mari, fata a mers acum la chirurgul estetician pentru a renunța la acidul hialuronic. Diana a mers de curând în cabinetul medicului estetician, acolo unde s-a pozat şi i-a şocat pe internauţi, prieteni și fani. Chiar dacă a mers acolo pentru a obţine buze mai mici, ale ei arată, din contră, mult mai mari, dar imediat a venit şi explicaţia.

„Diana, par şi mai mari acum”, i-a scris Marco, fostă ispită la “Insula Iubirii”. “Da, pentru că aşa este procesul”, i-a răspuns rapid Diana. Tânăra a explicat că abia după o lună se vor vedea rezultatele.

„Eşti frumoasă, dar exagerezi cu buzele! / Mie îmi plac buzele tale / Bravo, felicitări, foarte bună alegere / Eşti frumoasă oricum”, au reacţionat oamenii când au văzut imaginea cu Diana de la “Insula Iubirii”.

d1

diana

CITEȘTE ȘI:

A spus totul fără perdea! La 4 ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei

Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat unde a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat, despre cel pentru care a renunțat la cariera în lumea televiziunii!

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…) În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

loading...
loading...