Floriile au trecut, dar acestea prevestesc sfintele sărbători de PAȘTI. Uite ce MESAJ TULBURĂTOR a postat Andreea Bălan pe contul ei de Facebook în ziua de Florii… Nu se aștepta nimeni

Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant pe Facebook, la 6 luni după ce a născut-o pe Ella-Maya, primul ei copil. Vedeta a născut pe 9 octombrie 2016 o fetiță de nota 10 care poartă numele de Ella.

Cântăreața este extrem de fericită și declară că bucuria ei vine din familie. Are un copil, e proaspăt măritată, iar planurile ei muzicale îi ies unul câte unul: ce poate cere în plus?

Au trecut 6 luni magice de când suntem Cei 3 mușchetari! A venit, ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, ne-a împlinit sufletește și zi de zi ne face foarte fericiți! La mulți ani, Ella-Maya!”, a scris vedeta pe Facebook.

Andreea i-a obișnuit pe fani cu mesajele ei pline de emoție. Unul dintre acestea, cel adresat lui George Burcea în urmă cu câteva luni, a strâns mii de aprecieri pe rețelele de socializare. „La mulți ani iubirea mea pentru vârsta frumoasă pe care o împlinești azi! Am încredere și știu că toate visele tale se vor îndeplini, important e să fim sănătoși și să ne creștem îngerașul cu multă iubire”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare, de ziua lui George.

loading...
loading...