Fiul ei îi cumpărase o cameră de supraveghere pentru câinele bolnav, dar când s-a uitat la ÎNREGISTRĂRI, nu a văzut câinele ci O FETIȚĂ ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE! E de necrezut cum a ajuns fata acolo

Camerele de supraveghere sunt din ce în ce mai folosite de către mămici, mai ales pentru supravegherea bonelor, dar și pentru a verifica ce fac prietenii noștri cu blană atunci când rămân singuri acasă.

Femeia care face subiectul acestei istorii este mândra proprietară a unui câine Labrador în vârstă de 14 ani, pe nume Amber. Din nefericire, lui Amber i-au cedat recent rinichii și avea nevoie ca cineva să o supravegheze. Deși Sadie, stăpâna ei, nu putea fi mereu acasă pentru câinele ei iubit, ea a crezut că cea mai bună alternativă ar fi să instaleze camera de supraveghere pe care fiul ei i-o dăruise drept cadou de Crăciun.

Femeia a început să folosească camera și prin intermediul unei aplicații ea putea vedea mereu de pe telefon ce face câinele acasă.

Iată ce explică Sadie în înregistrarea pe care a postat-o pe 22 iunie 2016: ,,O tot urmăream să văd dacă animalul respiră și dacă e bine. Dar într-o zi s-a întâmplat ceva ciudat. În loc de câine am văzut o fetiță, m-am speriat și nu îmi venea să cred. Era o imagine a unei fetițe care dormea într-un pat. Așa că m-am delogat, m-am logat iar și abia apoi am văzut câinele. Apoi am repetat asta și am văzut iar fetița”.

Sadie era decisă să afle cum de s-a putut întâmpla așa ceva, așa că a contactat firma producătoare care nu i-a putut oferi nicio explicație.

Iată ce mesaj vrea să transmită ea tuturor celor care îi citesc povestea: ,,Am vrut ca toți oamenii să știe că există o șansă să cumperi o astfel de cameră și să o folosești pentru copilașul tău. Dar s-ar putea ca în același timp și altcineva să se uite la aceleași imagini și să îți urmărească copilul!”

Mare atenție, dacă folosiți așa ceva!

Iată imaginea:

loading...
loading...