Fiţi creativi cu agende personalizate din piele

Acum este momentul acela din an în care ne organizam pentru anul următor…și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu nişte agende piele personalizate?

Paginile goale așteaptă să fie umplute, legate în interiorul unei agende piele personalizate. Asta puteţi găsi doar la Tipografia Global Print.

Agendele exercită diferite părți ale creierului decât dispozitivele digitale. O pagină goală oferă libertatea de a conecta ideile vizual, folosind corpul și mintea.

Unii oameni păstrează o agendă pentru notiţe zilnice și mementouri de zi cu zi. Alții aleg să-și facă scrisul creativ și să-şi reflecte gândurile personale. Cei mai mulți jurnaliști fac puțin din ambele. Instrumentul potrivit care poate ridica experiența și vă poate favoriza creativitatea și productivitatea este o agendă personalizată.

Faptul că puteți personaliza agenda din piele este un lucru extraordinar. Imaginați-vă că ați reușit să personalizați ceea ce doriți, să aveţi fontul dorit sau să aveți inițialele într-unul din colțuri. Sau o combinație între acestea două.

Una dintre cele mai bune utilizări pentru o agendă piele este să o folosiţi ca un planificator sau jurnal. Dacă utilizați o agendă ca planificator, nu vă simțiți intimidat de paginile goale. Aveți posibilitatea să creați propriile inserturi folosind talentul dvs.

Într-o lume digitală, adesea credem că stilourile, hârtia și agendele sunt aruncate deoparte pentru omologii lor electronici. De ce să țineți notiţe pe hârtie atunci când le puteți introduce în tabletă sau laptop pentru a le consulta mai târziu? Acest lucru vă poate duce, de asemenea, să credeți că optarea pentru agende piele personalizate nu mai sunt la modă. În realitate, combinația puternică dintre stilou și hârtie este la fel de populară, așa cum a fost întotdeauna.

Luarea de notiţe în timpul întâlnirilor și pe tot parcursul zilei este o modalitate excelentă de a rămâne organizat și concentrat. Câțiva dintre cei mai puternici oameni chiar fac acest lucru pentru a rămâne în fața competiției iar cu ajutorul unor agende piele personalizate veţi arăta mult mai profesionist decât sunteţi deja.

Cu atâtea opțiuni, este ușor să vă simţiţi copleşiţi când încercaţi să alegeţi tipul de agende piele personalizate. În mod evident, doriți să alegeți ceva care să vă inspire, dar există și alte lucruri la care să vă gândiţi în afară de aspect. Precum:

Tipul de hârtie – Dacă intenționați să utilizați creioane colorate, pixuri și marcaje, hârtia mai subțire va funcționa foarte bine. Dacă veți folosi o varietate de medii precum cel acrilic, acuarelă, marcatori și multe altele, atunci vă recomandăm să optaţi pentru o hârtie de hârtie mixtă.

Timp vs bani – Când vine vorba despre asta, trebuie să decideți care este mai important pentru dvs., economisirea de bani sau de timp.

De obicei, agendele goale cu pagini mai groase sunt mai scumpe. Alternativa dvs. ar fi aceea de a utiliza o agendă mai ieftină. La tipografia Global Print veţi găsi agende piele personalizate pentru toate buzunarele.

loading...
loading...