Fiica mai mare a părinților căzuți cu mașina în Dunăre dă detalii sfâșietoare despre familia lor. Ce nu știa nimeni până acum: ,,Surioara mea nu…”

Copila cea mare a părinților care au căzut cu mașina în Dunăre, în Caraș-Severin, lansează un apel dureros după ce întreaga sa familie a dispărut fără urmă. Fata a venit la locul unde s-a petrecut totul.

Fiica cea mare, care este deja căsătorită, a mărturisit că nu mai are multe speranțe cu privire la găsirea părinților și fraților. Din păcate, în urma incidentului, fata, care mai are doi frați, un băiat și o fată minori, va fi probabil nevoită să îi crească ea.

Iată declarația tinerei:

,,Sunt sigură că nu îi mai găsesc în viaţă, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere. Fratele meu e la pământ, nici nu a mai putut să vină astăzi. Surioara mea nu ştie nimic. Soţul meu nu lucrează, eu nu lucrez, am trei copilaşi… Nu am nicio putere, nu ştiu ce să fac. Nu mai am cuvinte. Care vrea să ne ajute şi crede că poate, Domnul să-i binecuvânteze… Sunt patru suflete pierdute, printre care surioara mea de trei anişori”

Accidentul a fost anunțat de o altă șoferiță care văzuse mașina plonjând în apă, deși înăuntru erau 5 oameni, doar șoferul a reușit să se salveze.

Maior George Coşaru, adjunct ISU Caraş Severin a precizat: ,,Din spusele şoferului, care a ieşit la suprafaţă, în maşină se mai aflau alte patru persoane.” Se crede că ori l-au rugat pe șofer să îi conducă, ori au făcut autostopul. Deși victimele au reușit să scape din mașină, ar fi fost luate de valuri. Până acum intervenția echipajelor de salvare nu și-a îndeplinit scopul.

Sursa: observator.tv 

loading...
loading...