Fiica lor a murit cu mulți ani în urmă, dar ce a găsit tatăl acum în spatele oglinzii, i-a speriat pe toți. Ce le spunea fata lor n-au știut niciodată: ,,Ați auzit ce am făcut, dar nu prin ce am trecut…” Ce făcuse fata înainte să moară

Fie că acceptăm sau nu, există lucruri în viață pe care trebuie să le acceptăm; lucruri pe care nu le știm, dar pe care trebuie să le aflăm, dar există și oameni fără de care nu putem trăi, dar la care trebuie să renunțăm.

Aceasta este povestea de viață incredibil de tristă a familiei Orchard. Ei au trecut printr-o suferință cumplită după ce fiica lor în vârstă de 13 ani, Athena Orchard, a murit din cauza cancerului de măduvă osoasă. În tot acest timp, Athena știa că va trăi foarte puțin alături de familia ei, dar a rămas mereu puternică, curajoasă, și a lăsat în urmă un mesaj minunat, plin de curaj, despre importanța de a trăi fiecare zi din plin.

Ea fusese diagnosticată la numai 12 ani cu cancer, dar atunci când părinții fetei i-au făcut curat printre lucruri, au descoperit ce se ascundea în spatele oglinzii. O scrisoare de la Athena, pe care fata o scrisese în secret, o scrisoare de 3.000 de cuvinte unde ea descria ce însemna iubirea, sensul fericirii, și importanța de a trăi fiecare zi din plin și cu bucurie.

Așa că familia a decis să împărtășească acest mesaj cu întreaga lume, pentru a arăta tuturor cât de minunată era Athena. Iată câteva pasaje din mesajul Athenei, scris pe spatele oglinzii:

o2

,,Fericirea depinde de noi înșine. Poate nu e vorba despre un final fericit, poate contează doar povestea.

Scopul vieții este o viață cu un scop. Diferența dintre obișnuit și extraordinar este făcută doar din oameni care fac puțin mai multe.

Fericirea este o direcție, nu o destinație. Vă mulțumesc pentru că existați. Să fiți fericiți, liberi, mereu tineri. Îmi știți numele, nu povestea.

Ați auzit ce am făcut, dar nu prin ce am trecut. Iubirea e ca sticla, arată atât de frumos, dar se sparge ușor.

Dragostea rară, viața e ciudată, nimic nu durează, iar oamenii se schimbă. Fiecare zi e specială, așa că trebuie să faceți cât mai mult din fiecare clipă, ați putea primi mâine vestea că aveți o boală incurabilă, așa că faceți tot ce puteți din fiecare zi. Viața e rea doar dacă o faceți rea.

Dacă cineva te-ar iubi, atunci nu te-ar lăsa să scapi, orice s-ar întâmpla, sau cât de grea ar fi situația. Amintește-ți că viața e plină de urcușuri și coborâșuri.

Nu renunța niciodată la ceva la care te gândești în fiecare zi. Vreau să fiu acea fată care face zilele rele să fie bune și care te face să spui că viața ți s-a schimbat de câdn ai întâlnit-o!

Iubirea nu este despre cât de des spui te iubesc – ci despre cum poți dovedi că e adevărată. Dragostea e ca vântul, nu o poți vedea, dar o poți simți.

Uneori iubirea doare, acum eu lupt. Îți pot simți durerea. Visele sunt realitatea mea. Doare, dar e bine, m-am obișnuit.

Nu mă judeca prea repede, tu vezi doar ce aleg eu să îți arăt… Nu cunoști adevărul. Vreau doar să fiu fericită fără să fiu judecată.

Asta e viața mea, nu a ta. Nu te îngrijora, oamenii te vor urî oricum, te vor rupe în bucăți, dar atunci când stai drept, orice s-ar întâmpla, atunci ești cu adevărat… Tu!

Nu e nevoie să plâng, pentru că știu că veți fi lângă mine.”

o1

loading...
loading...