Fetiței în vârstă de 10 ani i s-au mai dat numai 48 de ore de trăit, dar ce a reușit să facă cu timpul e incredibil

Abby Furco, o fetiță de 10 ani, a fost diagnosticată cu leucemie încă de când avea 4 ani. după ce a suferit un transplant ei i s-a spus că a scăpat de cancer, dar sănătatea ei nu se îmbunătățea cu tratamente și medicație. De fapt, se înrăutățea văzând cu ochii.

Se ajunsese în punctul în care până și doctorii își pierduseră speranța, nu îi mai dădeau niciun tratament și au trimis-o acasă spunându-i că mai are doar 2 zile de trăit.

Dar era ceva ce medicii nu știau: Abby avea un vis. O prietenă foarte apropiată a ei care supraviețuise cancerului la rândul său, o rugase să fie fata care duce florile la nunta ei.

Cele două s-au întâlnit într-o tabără pentru copiii cu cancer, iar Sarah fusese desemnată consilierul lui Abby. De atunci înainte Sarah va fi alături mereu de fetiță în lupta ei cu cancerul.

Ce s-a întâmplat? au trecut cele 48 de ore, apoi o săptămână, apoi o lună, iar Abby încă respira și părea mai sănătoasă ca oricând. Când a sosit ziua nunții Abby s-a îmbrăcat ca o prințesă și a fost foarte fericită pentru că a putut să își vadă visul cu ochii, să participe activ la nunta prietenei sale.

E incredibil cum o simplă prietenie poate ajuta pe cineva să lupte pentru viață. Dacă aveți pe cineva care vă este la fel de apropiat, distribuiți această poveste, e important ca ei să știe cât de mult înseamnă pentru voi.

ab3

loading...
loading...