FEMEIA era pe MASA DE OPERAȚIE și era SUB ANESTEZIE, inconștientă. Fără să-și dea seama A TRAS UN PÂRȚ, două secunde mai târziu s-a petrecut o TRAGEDIE din cauza asta! Uite ce i s-a întâmplat

Toată lumea are gaze din când în când, este o funcție biologică de care nu putem scăpa orice am face. Nu contează câți bani ai, sau cât de sus ești pe scara socială: flatulența este un fapt al vieții. Deși poate părea unul amuzant, uneori poate declanșa adevărate tragedii.

O femeie din Japonia poate candida pentru cel mai NEFERICIT pârț din lume. Femeia, în vârstă de 30 de ani, era pacientă a Spitalului universitar din Tokyo și era supusă unei operații cu laser, fiind sub anestezie. În somn, a tras avut o mică eliberare de gaze care a făcut ca laserul să ia flăcări. Un reprezentant al spitalului a declarat: ,,Flăcările i-au ars o mare parte a trupului, inclusib talia și picioarele. Când gasul intestinal al pacientei a fost eliberat în spațul în care se desfășura operația, a intrat în contact cu iradiația laserului și flăcările s-au extins până au ajuns la materialele folosite în oerație, ceea ce a provocat incendiul”.

În urma investigației nu au fost găsite materiale inflamabile în încăperea unde s-a petrecut totul, și nu există nicio dovadă că ar fi existat vreo neglijență din partea spitalului. Pur și simplu a fost un accident ciudat!

laser1

loading...
loading...