Femeia asta are o POVESTE DE VIAȚĂ incredibilă. Aceasta declară că a avut RELAȚII INTIME cu peste 10.000 de bărbați. DE CE a declarat așa ceva și cum a fost posibil o să te închini de uimire

Gwyneth Montenegro, o australiancă de 39 ani susține că a avut relații intime cu peste 10.000 bărbați în decursul a 12 ani cât a lucrat ca damă de companie.

Gwyneth a scris chiar o carte despre experiențele ei, despre cum este să fii plătită să faci așa ceva și mai ales, despre ce își doresc bărbații în pat.

După o experiență traumatică, Gwyneth a început să-și vândă trupul la vârsta de 21 de ani. Aceasta a fost abuzată la 18 ani de mai mulți bărbați după ce i s-a administrat drogul violului.

Provenind dintr-o familie creștină, Gwyneth dorea să se mărite virgină, dar a ajuns să aibe o viață promiscuă deoarece a simțit că nu mai are nicio valoare ca om.

dhk

După ce a fost dansatoare exotică, a acceptat să fie plătită pentru a face sex. Din experiența ei, bărbații nu își doresc să-și îndeplinească cele mai ciudate fantezii, ci plătesc, de cele mai multe ori pentru relații intime normale și o conversație firească.

Vor mai mult decât relații intime. Cei mai mulți clienți voiau o oră și jumătate, dar cea mai mare parte a jobului meu eră să vorbesc.

Cartea ei „10,000 Men and Counting” este disponibilă la prețul de 25 de dolari.

Deși Gwyneth se bucură că nu mai lucrează ca damă de companie, acum susține că a învățat multe lucruri și că acum le poate sfătui pe femei cum să trateze relațiile cu bărbații.

Sursa: Unica

loading...
loading...