Femeia acuzată că a făcut doi copii cu propriul frate: „L-a înșelat de două ori. Se culca de față cu mine cu femei”! Reacția Simonei Gherghe l-a făcut să intre în pământ de rușine

Un nou caz cutremurător zguduie România: un soț își acuză soția că a făcut copii cu fratele ei, cazul a fost prezentat în cadrul unei emisiuni televizate, cei doi soți au fost invitați și au dezvăluit detalii halucinante despre „problemele” lor.

Femeia răspunde acuzațiilor spunând că nu sunt adevărate, și că ar fi dispusă chiar și să facă un test ADN pentru a demonstra că soțul ei nu are dreptate. În afară de acest fapt, soția își acuză bărbatul că a agresat-o fizic grav, dar și că a înșelat-o chiar în fața ei. În cele din urmă femeia a recunoscut că și ea și-a înșelat soțul, dar nu cu fratele ei.

„Bag mâna în foc că e copilul fratelui ei. O iubesc, dar nu vreau să se întoarcă la mine. Am bătut-o că urca în mai multe maşini. A fost în Ibiza să muncească la prostituţie. Ştie şi mama ei treaba asta”, a spus soţul.

„Mă acuză că nu sunt copiii făcuţi cu el. M-a făcut de ruşine la toată lumea. Cum să umbli cu fratele tău? Dar nu găseam pe altcineva dacă voiam să am vreo aventură? Mă bătea cu lanţuri, cu biciul, m-a pus cu picioarele pe plită, mă trăgea de păr. M-a pus să mă dezbrac şi m-a bătut cu biciul şi m-a întrebat dacă am umblat cu fratele meu. De durere ca să mă lase i-am spus că da. Nu mi-a lăsat copiii la şcoală. Copiii sunt amărâţi din cauza lui pentru că bani avea. Fata cea mare mi-a spus mereu să plec ca să nu ne mai chinuie. Am prins momentul când se juca pe telefon şi atunci am fugit. Îmi doresc să-l conving că sunt copiii lui şi că i-a chinuit degeaba. L-am înşelat de două ori ca să ştiu măcar de ce iau bătaie. El venea cu femei şi se culca cu ele în faţa mea”, a spus soţia.

Simona Gherghe a reacționat acid la acest caz, mai ales că bărbatul a recunoscut că nu a avut niciodată serviciu. Prezentatoarea i-a reproșat că așa ceva nu e normal, mai ales cp ajutoarele sociale pe care le primește vin din impozitele românilor care muncesc. La auzul acestor lucruri, bărbatul a pus capul în pământ de rușine.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Loredana Pastramă și Cristi Pește, accident cumplit pe autostradă! Cumnata lui Pepe și iubitul ei aveau 140km/oră! Ce s-a întâmplat

Cumnata lui Pepe, Loredana Pastramă, a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident cumplit în Cehia, chiar în noaptea de revelion. Loredana era alături de iubitul ei, Cristian, alături de care a trecut prin momente dramatice. Cei doi se întorceau în România, când Cristian a pierdut controlul mașinii pe autostradă, chiar pe un pod. Automobilul a alunecat pe gheață și s-a răsucit, oprindu-se într-un parapet de protecție. Accidentul s-a produs la o viteză foarte mare, și mașina a fost avariată complet.

„Am avut accident in noaptea de Revelion, venind spre Romania. S-a intamplat chiar la granita cu Slovacia, mai exact la iesirea din Cehia. Eram pe un pod, fiind minus 2 grade, s-a format polei, aveam 130-140 km la ora si m-a furat gheata. Am evitat coliziunea frontala, unde ma ducea masina. La 140 km la ora chiar nu mai aveam ce sa controlez. Dumnezeu a vrut sa scap cu viata. Masina a fost avariata total, dar lovitura a fost din spate. Eu m-am rasucit si la un impact de 140 km/h, cand am intrat cu spatele in parapet, va dati seama ce s-a intamplat. Bagajele mi-au sarit din portbagaj, masina s-a oprit brusc, in mijlocul autstrazii. Spre norocul meu, nu trecea la acea ora nici o masina, altfel eram pa-pa”, a povestit Cristian, iubitul Loredanei.

loading...
loading...