Femeia a văzut doi oameni leșinați în parc, dar când și-a dat seama ce făcuseră a început să râdă în hohote: ,,Așa ceva n-am mai auzit, nu sunt sănătoși, hai să plecăm” Așa ceva, mai rar!

Sharon Price și logodnicul ei, Andy Price, sunt amândoi fani ai filmului Dirty Dancing, deși pare un amănunt lipsit de importanță, este esențial pentru povestea care i-a făcut cunoscuți.

Cei doi se pregăteau pentru nuntă, erau pe ultima sută de metri și au crezut că e o bună idee să exerseze scena din film în grădina unei terase. Este vorba despre scena în care personajul masculin o prinde pe femeie și o ridică.

Din păcate cei doi eroi ai acestui articol au rămas inconștienți după câteva încercări, totul sub privirile unor membri ai familiei care râdeau în hohote. Se pare că acest cuplu a văzut de peste 30 de ori filmul, și voiau să facă marea scenă în ziua nunții, drept surpriză pentru oaspeții lor.

d1

După ce s-au plimbat prin acea grădină, pe la ora 21:30 au încercat să exerseze. Dar lucrurile au luat o turnură dezastruoasă când s-au ciocnit unul de altul, iar bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a căzut la pământ, inconștient, dar nici doamna nu a suportat prea bine coliziunea.

d2

Rudelor le-a luat o vreme să se oprească din râs pentru a-și da seama că rănile lor nu erau o glumă. Sharon nu mai putea respira, iar Andy se lovise foarte tare la cap. După ce familia și-a dat seama că cei doi nu glumesc, au fost nevoiți să sune o ambulanță. Sharon a mai declarat și că medicul a râs atunci când i-au explicat cum se întâmplase accidentul.

d3

Ambii aveau răni la cap și la gât, după ce au primit îngrijiri medicale au avut în continuare dureri de spate, și spun că pentru primul lor dans se vor rezuma la ceva foarte simplu.

d4

Sursa: Daily Mail

loading...
loading...